Nu, serviciul nu-mi permite. Comunicarea intre colegi si parteneri de afaceri.
Aaa uite unde era afaceristu
M-as sinucide
Ai vreo problemă la mansardă?
Pentru mine telefonul este o necesitate, pentru tine si altii ca tine, este doar un moft.
Din partea mea faci ce vrei cu viata ta.
Problema ta.
Nu am furat niciodata
Da. Ai dreptate. Le-ai găsit cu puțin timp înainte de a le pierde proprietarul. Corect
Nici o caramea de sărbători?
Avand in vedere ca suntem imprastiati in toata lumea si ca comunicarea este importanta nu se poate tra fara telefon mobil
persoanele pe eu le cunosc au telefon
Sora mea a facut sport de performanta, am avut inca din copilarie telefon fix pentru ca trebua sa vorbim cu ea din locurile pe unde pleca...
Generațiile bătrâne, peste 50+, pot rezista. Dar sub 50, le este imposibil.
In sensul in care intrebi tu, da. Pot trai fara telefon mobil.
Dar telefonul a ajuns o necesitate in ziua de azi. Nu pentru jocuri sau platforme sociale. Ci ca telefon sau pentru informatii de pe net cand este nevoie.
Il am mereu in buzunar dar il folosesc foarte rar.
Sau cand trebuie sa vorbesti, sa suni
Da, cand trebuie sa vorbesc, sun. Dar asta nu e foarte des. Nu vorbesc toata ziua.
Sunt puțini care rezista fara telefon, restul sunt mincinoși care zic că rezistă. Daca nu ai prieteni e un refugiu internetul, dar și un inamic redutabil că devii mega dependent + îți compromiți sănătatea oculara.
Normal că poți să trăiești, întrebarea este dacă vei trăi stilul de viață pe care ți-l dorești
Sincer, greu? telefoanele au devenit parte din tot ce facem zilnic — dar cred că ar fi fain să mai luăm pauze din când în când.
Cred că, având în vedere stilul de viață actual, obișnuința cu telefonul în fiecare zi este un obicei greu de renunțat. Nu mă pot abține să nu ridic telefonul pentru că am și o pasiune pentru https://basketrandom.com