anonim_4396
| Anonim întreabă:

Reclamele acelea enervante care apar aproape de fiecare dată la majoritatea clipurilor de pe YouTube, sunt adăugate acolo cu acordul detinătorului contului și al clipurilor, adică youtuber-ul a fost plătit cu o sumă de bani ca să le introducă la început de clip sau acestea apar random?
Care este mecanismul?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

O companie plătește Youtube să promoveze reclama

Youtube plătește un anumit preț pe vizualizare pe cel care afișează reclama, dar numai dacă se respectă condițiile de vizualizare. Practic suma de bani inițială este pusă la dispoziție iar atunci când o reclama este vizualizată corect, banii se iau, Youtube dă o parte deținătorului clipului, și restul la celelalte părți implicate.

8 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Ca o completare la ce a zis Frank51, condiții de vizualizare inseamna ca in clipurile sub 3:00 va aparea o singura reclama in interiorul clipului.

| CIaudiu a răspuns:

Detinatorul contului de Youtube decat alege cate reclame sa bage si la ce minut, din cate stiu. Ce reclame sa bage nu e alegerea lui, ci a Youtube-ului dupa un algoritm bine stabilit care se bazeaza pe monitorizarea utilizatorului. Ce vreau sa spun este ca daca tu cauti un produs pe internet s-ar putea ca dupa cand te uiti la un video pe yt sa iti apara o reclama cu acel produs. Ori asa ori apar reclame total random facute pentru tara noastra.

anonim_4396
| Anonim explică:

Bună.

Reclamele pe YouTube nu apar la întâmplare (la fel cum nu apar nici la Tv din întâmplare ) ci sunt plătite deținătorului contului de Youtube pentru a le permite difuzarea.

https://support.google.com/youtube/answer/2467968?hl=en

Caută mai multe informații aici

https://support.google.com/youtube/?hl=en#topic=

anonim_4396
| Anonim explică:

Daca vrei sa nu le mai vezi pe pc instalezi rapin vreun add blocker, pop up blocker. si gata, nu le mai vezi happy

| SingleForOne a răspuns:

Advertiserul plătește să distribuie reclame, Youtube plătește pe cei care lasă Ad în videoclipurile lor, și de asemenea plătește înapoi Advertiserul în funcție de click-uri. Un utilizator de Youtube poate să refuze acele reclame, folosește ad-block, poate plătește și Youtube premium.

| gabriel2004o a răspuns:

Pai,Youtube lasa "pseudoinfluencerii" sa pună reclame ca Youtube sa poată face bani pe urma lor sa își poată plăti creatorul.
Iar de obicei videoclipurile care au restricție de vârstă le sunt anulate reclamele la fel și banii de pe urma lor
În orice caz, nu e tocmai o metoda bună de a face bani când majoritatea utilizatorilor au adblock și Youtube vanced

| Anonim explică (pentru gabriel2004o):

Mi-a plăcut aia cu "pseudoinfluenceri".
Mi-ai adus aminte de Ciprian Lospa care se exprimă la fel despre "pseudoinfluensări". laughing

| Dark7Soul a răspuns:

O dat parale deținătorul contului ca să adauge reclame.