Da da da. Am întâlnit multe persoane deosebite şi am avut ceva de învăţat. Unele întrebări sau răspunsuri m-au pus pe gânduri, m-au făcut să descopăr mai multe lucruri la mine. Plus că am găsit multe melodii super tari de la unele persoane şi m-am apucat şi de Supernatural la recomandarea cuiva.
Au fost şi experienţe mai neplăcute cu unii, dar nu le-am luat în seamă.
Si eu am vazut Supernatural
Eh, eu sunt la sez. 2
Eu le-am luat pe sarite
Pff, aşa nu mai intelegi mare lucru.
The vampire diaries ai văzut? Sau Game of thrones?
Chiar in ziua in care m-am gandit sa vad Game of Thrones nu stiu ce s-a intamplat ca nu m-am mai apucat Dar ma uit la Lucifer
Să te uiţi la ambele, dacă ai timp şi vrei. Sunt foarte tari.
Chiar o sa incep Ah tot am zis ca fac multe lucruri. Acum am mai adaugat ceva. Sper sa nu ma las
O sa ma las de lol in schimb...
Şi eu am zis de multe ori că o să fac o grămadă de lucruri şi nu am făcut prea multe până la urmă
Deci e clar Daca la cum te stiu eu pe tine nu le-ai facut atunci ce sa mai zic de mine
Să zici că o să îţi pui ambiţia să reuşeşti tot ce îţi propui!
O stiu pe asta
Ambitia nu e punctul meu forte
Fă -o să fie!
Imi place nebunia
Nu-i nimic.
Zilnic primesc mesaje pe TPU de la utilizatori cu multumiri ca le-am schimbat viata in bine cu sfaturile mele
Da am vazut eu unele raspunsuri
Viata nu ti-o schimba un site, poate o persoana sa iti schimbe viata intr-un fel sau altul, dar mie nu mi s-a intamplat acest lucru, am intalnit pe acest site oameni simpatici tie!
Pai asa da. Cred ca treaba cu fotbalul incepe sa ma prinda
Ti-am fost de ajutor in legatura cu asta? Daca mai vrei sa ma intrebi ceva, fa-o, ma pricep destul de bine in acest domeniu, dar nu stiu totul la perfectie, mi-ar fi imposibil.
O sa o fac stai linistit
Da, am cunoscut multe persoane care mi se par geniale.
Am cunoscut o fată pe care o consider o super prietenă şi săraca cred că i-am făcut capul calendar la câte i-am zis. ) Dacă nu era ea, cred că aş fi ajuns la spitalul de urgenţe intoxicată cu fum. Mersi, boss.
Am cunoscut şi nişte băieţi geniali, super amuzanţi şi unii dintre ei, se pare că aproape la fel de ciudaţi ca mine, dar dintre toţi, cred că unul a avut într-un fel un impact mai mare, pentru că probabil am vorbit mai mult cu el şi deh, am ajuns să ţin cumva la el şi să mă ataşez de idiot, bla, bla, bla. Şi uneori mă ajută, mă face să zâmbesc, ahh, dar uneori i-aş sparge capul.
Oricum, a fost un tip de pe aici care m-a ajutat super mult în sensul că îi puteam spune orice. Simţeam că are încredere în mine şi uşor, uşor am început să am şi eu încredere în el. Mi-a povestit întreaga lui viaţa, de prietena lui, de familia lui, de dramele lui ca la final să-mi mulţumească şi să-mi spună că l-am făcut să plângă şi că l-am ajutat mult. I-am povestit şi eu o mulţime de lucruri şi mă încuraja. M-a ajutat mult, m-a ajutat mult pentru că mi-a arătat că îi pasă, mă făcea să zâmbesc şi cumva m-a făcut să-mi deschid sufletul. Din păcate, nu mai am posibilitatea să vorbesc cu el.
Ahh, şi să nu uit de un om pe care îl consider fratele meu mai mare, aahhh.
Şi mai sunt, sunt multe persoane faine pe aici.
Adică e foarte drăguţ când eşti trist să te întrebe cineva "eşti bine?" sau chestii de genul. Şi e şi mai fain când vezi că nu eşti singurul om dus cu capul şi că mai sunt persoane ca tine care sparg chestii, stau şi se holbează pe geam, au drame, heehee.
Stiu ce zici Am cunoscut aici, de fapt mai multe persoane care stiu cam... majoritatea lucrurilor despre mine. Si chiar m-au influentat intr-un fel. Unele chiar mai sunt pe aici...
Drăguuţ.
La care parte
Ultima.
Mai ales dramele şi nici zilele de naştere nu pot să le uit.
Zici că-s beată de vorbesc aşa.
Hello!
Am avut foarte mult de invatat de la anumite persoane pe TPU...
Le pot lua pe rand. In primul rand exista foarte multe persoane extrem de inteligente precum doamna Birgaela, LoveDoctorr, GreyN sau Ray care dau raspunsuri care te ajuta cu adevarat. *pe mine m-au ajutat destul de mult la timpul respectiv*
De asemenea am intalnit pe TPU multe tipologii de persoane...
Unii nu au fost foarte de treaba dar inca vorbesc cu destul de multi useri... chiar si pe facebook.
Am experiente neplacute pe TPU dar sunt mult mai multe experiente placute.
Am cunoscut multi oameni aici... fiecare este diferit. Am cunoscut aici cateva persoane carora le dau mesaje zilnic *sau primesc mesaje zilnic*
Deci da, am si experiente placute dar si neplacute.
Toti userii mai vechi cred ca au...
Cred ca o sa vina astia noi si noi o sa fim cei vechi dupa
Am avut si un fel de experienta neplacuta.
Da, exista persoane care reusesc mereu sa ma binedispuna.
Am avut si experiente neplacute dar si unele placute. Am fost ajutata, am si ajutat, am fost si jignita.dar ma rog. Fiecare e liber sa isi exprime opinia.
Viata mi-o schimb eu, nu mi-o schimba un site.
O persoană care mă ajută-tu
Iar experienţe neplăcute, nu am avut. Eu nu pun la suflet.
Tocmai mie imi spui
Vino cu detalii picante
Replica clasica: E mai complicat
Stiu ce zici, oricum.
Forta fie cu tine
Yes Master.
Prima dată când mi-am făcut cont pe site eram incredibil de proastă.
Eram atât de proastă că doar aducându-mi aminte parcă mă apucă şi depresia.
Eram foarte fooooarte schimbată faţă de acum.
Prima persoană cu care am vorbit de pe site-ul ăsta este singura persoană care mi-a dat atât de gândit.
Atât de ciudată,de laconică,de misterioasă, de genială, de inteligentă, de diferită fiinţă că abia aşteptam să vină seara să vorbim.
Am deranjat atât de tare că acum probabil mă urăşte.
Aşa, mi-am şters contul ăla din alte motive absolut banale şi la o lună mi-am făcut altul.
Nu prea aveam relaţii cu socializarea pe viu(cum nici acum nu am) aşa că ăsta era singurul mod de a mai schimba nişte vorbe.
Am vorbit cu mulţi mulţi oameni, dar doar 2 persoane au un loc aşa... Mai auriu.
M-am împrietenit cu o fată de pe aici încât vorbim şi câte 2 ore la telefon.
Eu care mai mult de 10 minute nu vorbisem în viaţa mea şi care nu vorbeşte în general.
E ciudată rău,dar ciudată,dar a trecut cu brio de toate toanele mele.
Revelionul chiar l-am "petrecut" cu cineva de pe site.
Ne-am certat şi de câteva ori.
(mai am şi sămânţă de ceartă,recunosc)
Mă mai împrietenisem şi cu cineva,îmi "frate" s-ar putea spune, vorbeam deschis.
Înţelegea orice situaţie prin câte trecuse, puteai să-i spui şi te înţelegea perfect, dar asta-i viaţa.
Am mai vorbit cu unele persoane care erau şi sunt încă foarte foarte amuzante.
Iar experienţe neplăcute Am dat de plângăcioşi şi cam atât.
De obicei nu stau mult în vieţile oamenilor atât real cât şi virtual ca să am experienţe de genul.
Vorbim o dată, de două, dar pe urmă ai şansă extrem de mici să te cred agrebil. Mno, spun totul pe faţă şi asta îi cam îndepărtează până să apuc să-mi pese mie.
Şi ca să răspund şi la întrebări cum trebuie: da şi da.
Aşa a fost la mine.
Eu? Ciudată?))
Stiu ce zici Si eu am dat de "fratii" sau "surorile" mele aici
Dar stiu ca odata si odata o sa ne uitam...
Si la tine "fratele " a murit? Ce naiba aveti oameni buni. Mai inainte mai era o fata care i-a murit cineva, acum tu. Ai 2 conturi?
Bine. sa nu treci prin ce am trecut eu
Mai sti...
In caz ca o sa faci, imi spui mie, adica la mine prietenii de pe TPU m-au ajutat sa trec peste, si sper sa te ajute si pe tine
Merci, esti un dragut
La fel
Da, există o persoană care, începând de la sfaturi, a sfârșit schimbându-mi viața într-un mod pozitiv.
N-am avut nicio experiență neplăcută, norocoasa de mine.
Chiar norocoasa.
Eu sunt oarecum vechi... am contul din 2013.
Am avut atunci o perioada in care am stat pe TPU... dupa m-am lasat si am revenit in mai anul trecut.
Eu din 2012
Acum am vazut, wow gj man
Dar tot asa De ceva timp stau pe el, si uitasem
Tare aş vrea să cred că contactul cu TPU să aducă un strop de sprijin, de fericire, de mai bine, în viaţa fiecăruia. De vrem să recunoaştem sau nu, toţi suntem oameni...
Pai da,am intilniti persoane care oarecum mi-au schimbat gândirea în oarecare măsură.În general am avut momente plăcute, un singur moment neplăcut, cu o fată de aici, chiar în prima zi de cînd mi-am făcut cont pe TPU. Am început cu stingul aici, dar văd ca totul a mers ok mai departe.Mi-am mai făcut oarecum prieteni și așa mai departe, ar fi lungă povestea...
Inteleg
Bravo