anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa fie faptul ca baietii nu ma plac deoarece am pielea foarte palida si ca nu folosesc machiaj? Baietii ce spuneti? Despre fetele mai palide

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Arati bine dar vezi ca nu sant asa manierati. La inceput merge treaba dupa te bate sau te trateaza ca un caine stradal si multe altele.

| Drimmero a răspuns:

Eu unul nu pun aspect pe asta, nu ma intereseaza deloc culoarea pielii,, nici cea a parului.

Poate ai alte puncte - pe care trebuie sa le pui la punct/

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu e nici o problema! Daca esti palida te poti bronza fara probleme. Invers e mai greu...winking

| brokxy a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Am incercat sa stau la soare si s-a facut pielea doar rosie si dupa 1-2 zile nu mai era rosie dar nu m-am bronzat

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru brokxy):

Poate ai probleme de pigmentatie. Simte-te bine asa cum esti. Deja esti de doua ori mai frumoasa cand si tu esti de acord cu asta. happy

| Celcestietot a răspuns:

Eu nu spun nimic de nimeni, fiecare om este special. Tu esti cea din poza de profil?

| OldSoul a răspuns:

Era o vorba din popor, o poza face cat 1000 de cuvinte.
Trimite-mi 1000 de cuvinte in privat si o sa-ti spun care e problema ta.

| Sofer a răspuns:

Arati foarte bine daca tu esti in poza.

| SG1995 a răspuns:

Mulți au fetișuri cu vampiri, ăia de găsesc foarte sexy. Eu personal n-am vreo preferință în ce privește culoarea pielii, poate fi neagră, creolă, asiatică sau albă pzda tot același gust are. laughing

| Bizon95 a răspuns:

Pai, ca baiat, te-as duce in tarile calde, unde, sa faci plaja si sa rezolvam definitiv paliditatea aia
vreau sa te vad "palida" in Hawaii, daca ai curaj big grin

| Yurisa a răspuns:

Nu are treaba. Aspectul nu e totul

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper ca glumesti, fata tatii.