| Wickedklw a întrebat:

Sa presupunem ca ai fost in coma de 10 ani : Te trezesti avand aproape 30 de ani si constati ca nu mai ai deloc familie sau prieteni, nimeni nu te cunoaste. Ai doar un loc unde sa stai,(dar e un loc mai amarat) intr-o localitate mai degradata cu putine oportunitati de lucru decent, iar in banca ai suma de 30.000 de lei -banii ai tai pentru ce doresti TU. Ai studii liceale, fara vreo calificare, fara carnet de conducere.
Ce ai face in continuare in viata stiind ca trebuie sa iti asiguri si traiul zilnic ca suma aia nu tine o vesnicie?
Te-ai angaja instant sau ai mai astepta ca doar ai ceva bani? Unde te-ai angaja: ai cauta de lucru in apropiere de domiciliu sau te-ai muta in chirie intr-o alta localitate cu mai multe posibilitati?
Fiind in coma lumea s-a schimbat fata de cum stiai, tu ai inca mintea de pe cand aveai 20 ani, te adaptezi greu. Ai incerca sa faci prieteni Unde, Cum? In ce categorii de varsta ai cauta amici? Sau ai ramene genul de tip mai discret, anonim?

Rog sa nu comenteze userii care raspund la orice intrebare cu acelasi raspuns :mgtow, overreem

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt multe variabile... Ce stiu sa fac, ce calificări am, ce putere de munca fizica am, in ce stadiu e locuința aia?
Dar da, in principiu mi as cauta de munca din prima zi.

| RAY a răspuns:

Dupa ce iesi din coma esti alt om,numai esti ca inainte,pui mai mult accent pe iubire, spiritualism, nu iti imagina ca este usor, daca ai uitat totul, esti alta persoana, e o drama

| Wickedklw explică (pentru RAY):

Ati pus accentul pe Coma, eu am folosit termenul de Coma numa asa sa fie mai usor de inteles restul intrebarii. Daca nu te-ai stii in It, si te-ai trezi in situatia de mai sus ce ai face?

| RAY a răspuns (pentru Wickedklw):

Dr unde as putea știi acum?

| NotNamed a răspuns:

Mi.as lua câteva cărți de dezvoltare personală, inter-umana, psihologică si financiară pentru a mă pune la punct cat de cat cu colectivul in teorie. Pentru ca nu as avea nicio calificare aș încerca cu o parte din bani sa platesc un curs de cateva luni pentru a obtine o calificare care m.ar asigura un job mai usor, asta dupa ce imi caut de lucru si nu reușesc sa imi gasesc. De mancare nu stiu ce sa zic, clar as merge pe cumpararea ingrendientelor pentru ca mi.ar iesii mai ieftina per zi incercand sa cumpar ce e mai ieftin. Avand aproape 30 de ani cu 10 ani de coma inseamna ca am apucat 20 de ani de normalitate ceea ce ar trebui sa ma ajute cat de cat sa ma descurc. De locuinta nu stiu ce sa zic, depinde foarte mult cat de departe se afla de job dar cred cu tarie ca ar fi mai simplu o naveta cu microbuzul si m.as descurca cu o astfel de situatie. Usor usor as scapa de rau si mi.as canaliza atentia catre un job si mai bun si dupa ce as fi stabil financiar si bine pus la punct cu relatiile sociale m.as gandii si la o familie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai as sta maxim un an sa ma acomodez cu viata sa imi stabilesc niste planuri sa vad ce vreau si ce pot face
Daca am minte de 20 la 30 nu e bai
Caut prieteni cu care ma inteleg poate pe la liceu
Nu ma angajez din prima zi ca nu ies din spital apt de munca
Poate ma angajez la 2 saptamani daca e un post usor pe moment si cunosc niste oameni acolo
Concentrarea mea acolo ar fi pe sanatate nu bani succes socialziare

| DascaluIoan a răspuns:

Îmi pare rău să spulber vise, dar o persoană care a stat în comă 10 ani, nu își va fi pierdut doar familia și prietenii, ci și parte din abilitățile de bază. Adică o persoană care a stat atât de mult timp în comă uită să vorbească, ba chiar uită să meargă, uită absolut tot. Cred că după ce se trezește din comă mai stă vreo 5 ani să se reabiliteze fizic și psihic. Nu te ridici din pat de la terapie intensivă și gata ești bun de muncă.