Eu in locul ei i-as explica incet ca m-am chinuit foarte muult sa le strang pe toate si sunt foarte importante pentru mine, iar ea mi le rupe!
Sau le-as spune parintilor despre asta si poate ei iar explica lui mai bine si ar intelege... daca nu vor le-as spune pur si simplu ca nu i le dau sub nici o forma si m-as inchide in dormitor pana pleaca( cu tot cu bentitele).(stiu asta e cam exagerata dar poate are succes!)
Sa-si cumpere propiile bentite daca nu se stie comporta, e vina parintilor ca nu au educat-o si e o smiorcaita.Sa urle pana nu mai poate. Unchiul sa-si vada de treaba lui si de copii lui, daca are.pa
Eu i-as explica incet ca mi-a luat foarte mult sa le strang si sunt foarte importante pentru mine, si ea mi le rupe!
Sau le-as explica parintilor si poate ei iar spune lui si ar intelege mai bine... daca nu merge ii spun ca nu i le dau sub nici o forma si ma inchid in dormitor (cu tot cu bentitele) pana pleaca.(stiu ultima e cam exagerata dar merita incercata!)
Pai nu stiu sa isi faca ceva un sertar dosr pentru. bentite si... daca unchiul ti le cere ii dai doar 2-3 (care le lasi la vedere in locul unde erau de obicei) si daca intreaba unde sunt celelalte ii spuii ca nu le mai ai pentru ca
1. le-ai imprumutat la o prietena
2.nu mai ai numa alea 3... etc te descurci tu funda