| LetyKaty a întrebat:

Verisoara mea are neoie de ajutor! ea are o colectie de bentite foarte mare, dar vine de obicei la ea o cunostinta cu o fetita mai mica care le ia si le rupe sau le ia la ea acasa. dar daca verisoara mea i le ia, unchiul meu o cearta rau, e cAM violent, ce poate sa faca sa scape de aia mica? (chiar daca le ascunde urla sa i le dea si unchiul meu o cearta sa i le dea...hm ...bani consumati)

Răspuns Câştigător
| AndraAlexaLove a răspuns:

Eu in locul ei i-as explica incet ca m-am chinuit foarte muult sa le strang pe toate si sunt foarte importante pentru mine, iar ea mi le rupe!

Sau le-as spune parintilor despre asta si poate ei iar explica lui mai bine si ar intelege... daca nu vor le-as spune pur si simplu ca nu i le dau sub nici o forma si m-as inchide in dormitor pana pleaca( cu tot cu bentitele).(stiu asta e cam exagerata dar poate are succes!)

5 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Sa-si cumpere propiile bentite daca nu se stie comporta, e vina parintilor ca nu au educat-o si e o smiorcaita.Sa urle pana nu mai poate. Unchiul sa-si vada de treaba lui si de copii lui, daca are.pa

Eu i-as explica incet ca mi-a luat foarte mult sa le strang si sunt foarte importante pentru mine, si ea mi le rupe!

Sau le-as explica parintilor si poate ei iar spune lui si ar intelege mai bine... daca nu merge ii spun ca nu i le dau sub nici o forma si ma inchid in dormitor (cu tot cu bentitele) pana pleaca.(stiu ultima e cam exagerata dar merita incercata!)

Scuze ca am pus de 2 ori raspunsul credeam ca pe prima nu a pus-obatting eyelashes

| Prankster6 a răspuns:

Pai nu stiu sa isi faca ceva un sertar dosr pentru. bentite si... daca unchiul ti le cere ii dai doar 2-3 (care le lasi la vedere in locul unde erau de obicei) si daca intreaba unde sunt celelalte ii spuii ca nu le mai ai pentru ca
1. le-ai imprumutat la o prietena
2.nu mai ai numa alea 3... etc te descurci tu love struck funda puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm...interesanta intrebarewinking AScundele de ea sau gaseste un lucru foarte frumos stralucitor care atrage atentia unui copil sa sa joace numai cu acel lucru si sa uite de bentite, funda ceva ...succes stiu cum e sa se intample ceva asemanator sad kiss