| ƒαηтα a întrebat:

Salooth lume:*

Care stie ceva descrieri la pozele de pe hi5

Cele mai multe si cele mai frumoase primesc fundita:*:*

Răspuns Câştigător
| Gicuta a răspuns:

1.De multe ori in viata, omul se poate insela.si de fiecare data se intreaba de ce?! raspunsul vine dupa ce va realizat ca, dupa suferinta si lupta cu sine, a devenit mai puternic a nvatat sa discearna ce nu a fost bun intr-o prietenie sau relatie

2.Condoleante iti spun condoleante ca bun venit, fii pregatit.trage o linie si spune pentru ce ai trait…asta e…viata nu iarta, iar tu nu ai de alecand iti e scris sa te duci…te ducisi vei ramane doar cel/cea ce a fostCAPCANELE VIETII SUNT INEVITABILE cE STIE POATE DUPA MASSU ASTA. O SA MA CALCE VREO MASINA NEAGRa

3. DARUIRE DE SINE:SA FII UNA CU CELALALT…SA II VEZI FERICIREA PE CHIP CAND SUNTETI PENTRU EL VOI INSIVA IUBIREA…

4.MARETIA IUBIRII consta in a fi alaturi, cand celalalt sufera, and ii arati cat de mult conteaza pentru tine, MAI MULT CA VIATA PROPRIEnu in trairea propriilor ambitii!

5.Sa poti sa crezi cand unii te insala a te ridici cand altii te doboara a poti pastra Cand altii vor sa te alunge Sa razi chiar daca sufletul iti plange Si cald ramai Chiar daca afara ninge Aceasta-i arta DE A INVINGE!

6. Dragostea se naste cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima. A mea s-a nascut, a crescut si s-a terminat...

7.Nu iti fie teama, in dragoste se merge la risc. Depinde de noroc! Arata - ti sentimentele cat esti in viata pentru ca dincolo de moarte poate fi prea tarziu!

8. A iubi un om inseamna sa-ti exprimi spontan iubirea prin gesturi si zambete, mangaieri ferme si delicate, imbratisari pline de viata, saruturi, folosind cuvinte simple si sincere. Inseamna sa-l faci sa stie cat de mult il apreciezi pentru ceea ce este.

9.Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi? Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.

Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J

Mmmm... Si cand aveam probleme
Imi spuneai: "Sunt aici, nu te teme!"
Acum zbor singur printre ele
Ca felu` tau de`a fi calca mereu pe aripile mele

Unde esti? Unde te-ascunzi?
De ce estideparte?
Unde e persoana care ma strangea mereu in brate?
Acum am ramas singur, doar cu umbra mea
Nu mai e soarele care`mi lumina odata calea
Si zbor, sunt nori, dar incep sa obosesc
Ca nu mai e cine sa ma ajute atunci cand gresesc
Cum mai ies din labirint atunci cand ma pierd
Cand eram doi, tu sau eu, ne indrumam incet
Si erai langa mine si eram langa tine
Eram intr-o poveste unde totu` era bine
Ti`e greu sa recunosti ca eu sunt lumea ta
Nu poti sa ma uiti niciodata, oricat ai incerca
Nu nega, te rog, ceva, ce a fost candva
De ce ai plecat? Locu` tau e`n inima mea
Si cand aveam probleme imi spuneai: "Nu te teme!"
Acum m`ai lasat sa zbor singur printre ele.

Cunoaste-te pe tine insuti, nu te lasa invins
De cate poti sa faci, chiar si tu vei fii surprins
Nu altii sa decida, nu te lasa impins
Mai mult sau mai putin, frate sper ca te-am convïns

iubesti-o nu-mi pasa, pastreazo d tot, iar p mine cand ma vezi sa te lingi p boitongue

sper ca te-am ajutat... fundita?

0 răspunsuri: