| shakespearemondialu a întrebat:

Salut, a incercat cineva sa munceasca 60 sau 70 de ora pe saptamana? Este posibil, cat ati rezistat?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un camionagiu lucreaza 90h in 2 saptamani. 45 - 45 sau 56 - 34. Doar sclavii baga tare cum zici tu

| cuvant a răspuns:

Da. 60-70 de ore am muncit de multe ori.
Cel mai mult înregistrat a fost 95 si ne înregistrat au fost 117.
E foarte greu sa muncești atat de mult si nu recomand deoarece poți avea probleme grave apoi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La 21 de ani eram in service, in mod normal mergeam la 8 dimineata si ma intorceam la 17 seara (cu pauza de o ora la amiaza), dar pana la urma am intrat in echipa cu un dezordonat plin de ciubucuri, cu care mergeam si de la 5 dimineata, pana la 21 seara, deci am avut saptamani in care munceam 60 de ore, in total.
Fizic nu era foarte greu, psihic era. Pentru ca vedeam service-ul ala si in somn, saream din salopeta in pijama, si inapoi in salopeta. Daca ma umpleam de bani, poate eram si acum acolo, dar nu m-am umplut, deci nu avea rost efortul.
Acum lucrez in alt domeniu, in schimburi, si am perioade in care ajung la 240 de ore pe luna, deci fac aproape 60 de ore saptamanal, dar e putina munca. Oricum, nici aici nu am de gand sa stau, imi mananca prea mult timp.
In general, lucrez 10-12 ore pe zi linistit, cu conditia sa fie vorba de cel putin 150 de lei.
Am fost si pe santier, e mai usor decat in service, dar banii sunt la misto, ii fac cu diagnozele intr-o ora.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nici nu-i legal așa ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Legal ai voie sa lucrii 12 ore/zi la 7 zile = 84 de ore

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba nu, daca lucrezi 12 ore, esti obligat la 24 pauza

Articolul 115
(1) Pentru anumite sectoare de activitate, unități sau profesii se poate stabili prin negocieri colective sau individuale ori prin acte normative specifice o durată zilnică a timpului de muncă mai mică sau mai mare de 8 ore.
(2) Durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore.

Articolul 114
(1) Durata maximă legală a timpului de muncă nu poate depăși 48 de ore pe săptămână, inclusiv orele suplimentare.
(2) Prin excepție, durata timpului de muncă, ce include și orele suplimentare, poate fi prelungită peste 48 de ore pe săptămână, cu condiția ca media orelor de muncă, calculată pe o perioadă de referință de 4 luni calendaristice, să nu depășească 48 de ore pe săptămână

| Dalmore a răspuns:

54 am muncit maxim și aveam timp doar să mai mănânc seara că picam. 3 luni am rezistat, pentru că nu simțeam deloc că trăiesc.

| Andrei200202 a răspuns:

Da, am muncit o lună de zile, 7 din 7 zile pe săptămână, 16-17 ore pe zi ca vânzător-ajutor de bucătar.
Era cam obositor, dar intr-un final m-am obisnuit.
Timpul trecea foarte repede, mai repede ca la scoala pot zice, unde stăteam 6 orelaughing asta era doar in capul meu. Dacă îți place unde muncești, si cu oameni pe care ii placi se poate. Eu asa am.reusit

| Andrei200202 a răspuns (pentru Andrei200202):

Deci, munceam peste 100 pe saptamana

| Madaq a răspuns:

Depinde de domeniu, noi lucram in comert si cate 10 ore jumate pe zi, dar trecea repede timpul cu oamenii. Daca e munca fizica prea solicitanta nu cred ca poti rezista atat. O saptamana poate ca da, dar deja cand sunt mai multe, nu prea.