| DANUT1234GHI a întrebat:

Salut, am 14 ani si am o mare problema cu niste baieti. o sa va zic pe parcurs ce am patit astazi. Pe la ora 7 am iesit afara si am stat la un prieten la poarta pana la 10 maxim si dupa a plecat si iubita mea si eu, am zis sa mai dau o tura prin sat (apropo sunt la tara) si m-am dus spre biserica si fix atunci erau 6, 7 baieti care se intreceau nu stiu ce faceau cu bicicletele si eu din greseala am intrat glont intr-unu din ei, el a zis ca si-a rupt mana si picioru si eu frana pe fata, nu am zis nimic mi-am continuat de drum la cativa metri de locul accidentului aud o injuratura care mi se zice mie si nu o bag in seama, dupa ce am ajuns pe ulita care duce spre casa mea dau iar de ei si zice unu din ei (iauite si pe asta nu si-a pus frana pe fata)si eu ii zic bagamias p... in mama ta si dupa a zis ia prinde-l ma si eu am fugit fiind 6, 7 nu aveam nici-o sansa presupun si am plecat si dupa stateau pe langa casa mea si dadeau cu pietre in casa mea si cam atat, problema este ca sa nu vina si maine sa ma prinda departe de casa cum as putea sa le fac fata la 6, 7 baieti astept raspunsuri serioase nu bataie de joc!

5 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Te-ai bagat singur in rahatul asta. Cine te-a pus sa-i injuri? Uneori trebuie sa lasi de la tine cu oamenii de genu', altfel se a ajunge exact aici.

| danay72 a răspuns:

Cereti scuze ca l-ai lovit din greseala. Comunicarea sincera si deschisa rezolva multe probleme. Dar vorbeste-le frumos.Incearca si invinge raul prin bine.

| Sinestera a răspuns:

Când scoți ceva din gura trebuie să te gândești înainte.

| iKenNoW35 a răspuns:

Îți chemi niste prieteni, vă duceți la ei și discutați, îți ceri și tu scuze, că mna, nu cred că ai ce discuta cu ăia.