anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, am o intrebare
Știți ca exista oameni "dependenți" de adrenalina, dar eu personal mai mult o urasc, cand ai hyper-ventilatie si iti bate inima de parca ar zbura din piept! Voi ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| Costellino a răspuns:

Stiu o intamplare cu cineva din alta tara care era ca tine. Si era bolnava de un cancer la care doctorul i-a zis ca nu mai are mult de trait. S-a dus la un super parc de distractii ca sa se dea in trenulete ce facea pe oameni sa suporte o forta de 3G, super adrenalina... Dupa distractia aceea a inceput sa se simta mai bine si apoi s-a dus iar la doctor si a aflat ca s-a vindecat de cancer ca prin minune.
Adrenalina este buna atat timp cat nu este exagerata si nu iti pune viata in pericol. Trebuie luata ca un antrenament, incepi cu putin si apoi maresti doza pe zi ce trece. La final o sa iti placa sa sari si cu parasuta daca stii ca nu iti este pusa viata in pericol

| Doub a răspuns:

Cum să nu îţi placă?
Ce poate fi mai fain decât să sari de pe o clădire, yeaaah.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Depinde.daca esti cu o gagica de care iti place si faceti dragoste in wc-ul de la Mc Donald e placuta adrenalina. Daca se apropie 6 malaci de tine noaptea pe o alee intunecata, nu-ti mai place.

| DeathOfDreams a răspuns:

Mie îmi place.
Aș face parkour doar ca să-mi simt adrenalina curgându-mi prin vene și în viitor, vreau să fac o grămadă de chestii de genu'

| Hyung17 a răspuns:

Nimic nu e bun in excess! Uneori e chiar fain sa ai adrenalina!