| Bombasar a întrebat:

Salut ce parere aveti de anumiti invidizi, care fac stream pe yt, tiktok sunt destul de multi am observat, barbati in general, care stau toata ziua si se joaca am vazut multi oameni trecuti de toate varstele, nu am nimic cu ei da nu mi se pare chiar ok, daca ii intrebi ceva mai personal, inloc sa ti raspunda frumos, aproape toti romanii sar pe tine si te injura de familie si din astea, si mai rau ca cei din chat tin tot cu ei si te fac si hater asa am patit puneam si eu o intrebare si toti o iau de "hate" fara sa-i injuri sau sa le zici ceva negativ, daca au prins putina audienta si se cred cunoscuti e gata, daca cineva le zice ceva isi permit sa te injure de toate alea, maxim ce poti face s ale dai un report dar e degeaba ca nu se va schimba nimic, vi se pare normal?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine te pune sa ii intrebi? Serios acu?

| Bombasar explică (pentru suntserios):

Intrebasem random de curiozitate, de unde era sa stiu ca sunt atat de aroganti si prosti, totusi sa te te faca hater, troll si sa te mai si injure de familie morti si etc pentru o simpla intrebare deja mi se pare cam exagerat

| JohnnydeFeer a răspuns:

Nu toate jegurile merita vizualizari, Au si eii acolo o comunitate, Si au arfe de pewdiepie rolling on the floor)