| bymhyt a întrebat:

Salut, eu imi doream de cativa ani enorm sa imi iau un motor, sa fac tot felul de drumetii. Acum doua zile am reusit sa mi-l cumpar, este exact cum am visat, dar de cand il am parca nu pot sa ma bucur, nu reusesc sa ma bucur nicicum, dar acum nu inteleg de ce nu reusesc sa ma bucur parca nu-mi vine sa cred si parca sunt indiferent, eu credeam ca dupa ce-l am, am sa radiez de fericire ca mi-am indeplinit un mare vis, oare de ce nu reusesc sa ma bucur?

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce intrebare de ce nu ma pot bucura, stii de ce, deoarece ai asteptat mult pîna ai avut bani de motor, daca il aveai atunci cand l ai vrut era o bucurie, dar asa ca stii cît te ai chinuit sa strîngi banii numai este o bucurie, cît ai dat pe el?

| SingleForOne a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Chiar și dacă îl avea atunci, tot îi trecea placerea de a avea un motor. Astfel de plăceri momentane sunt, de obicei, fără rost și trecătoare. Ideea de a deține un motor a fost propagată ca fiind ceva foarte fain, interesant, șmecher, mișto. Astfel, a devenit o iluzie pentru mulți. Acei "mulți" se gândeau la motor, nu la caracterul persoanei, și nu la avantaje și dezavantaje.

| bymhyt explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pe el am dat 2200de euro las fi avut anul trecut in primavara dar am avut un accident de munca si tot anul trecut am fost cu operatii si m-am lasat de munca si na.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru bymhyt):

Multa sanatate

| bymhyt explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc

| SingleForOne a răspuns:

E ca și la copiii care vor tot felul de bomboane sau sucuri sau play station. Ajungi sclavul visurilor tale, pentru că ai face mai orice pentru câteva iluzii, pentru că nu știai ce vroiai sau ce-ți trebuia cu adevărat. O persoană care deține un Logan se bucură mai mult decât o persoană care deține un Lamborghini. Deținătorul de Logan se bucură că poate să-l folosească la ce-i trebuie, iar deținătorul de Lamborghini nu se bucură pentru că nu-l poate folosi la forța lui medie sau maximă. Pur și simplu nu te duci cu un Lamborghini să iei pâine și lapte. happy

În cazul tău cu motorul, nu știai de ce îți trebuie un motor, sau dacă te reprezintă. L-ai luat pur și simplu pentru că îți place, ai fost puțin visător, dar n-ai avut o gândire practică să cunoști avantajele și dezavantajele.

| Gigi777 a răspuns:

"Daca sare unu in fantana, hai sa sar si eu sa vad ce se intampla". Inca mai poti sa te bucuri, cauti pe Youtube videoclipuri cum functioneaza motorul, cum sa schimbi uleiul. E unu acolo care explica bine ChrisFix ii zice cum sa schimbi uleiul, dar vorbeste in engleza. Mai e un mecanic de ala nebun Scotty Kilmer e tare omul. E distractiv cand inveti. Poti sa folosesti motorul sa creezi un vehicul, iti arata Google, ce facultate?, ai totul pe Internet, reinventezi roata. Acum daca te-ai bucurat cand l-ai cumparat, poate te bucuri si cand il vinzi.

| bymhyt explică (pentru Gigi777):

Stiu cum functioneaza tot motorul cap coada stiu sa-l fac si bucati si sa-l fac la loc deoarece sunt mecanic si pentrumine este i satisfacrie sa lucrez la motoare!