| Valentin_Stroe_1992 a întrebat:

Pe 30 Mai am nunta, date fiind condițiile cu acest virus COV - 19, voi ce părere aveți? Ar trebui sa o amân pentru anul viitor?

Scenariile ar fi doua la număr în opinia mea.
1. Sa nu mai pot tine nunta, obligat legal fiind eu și implicit restaurantul prin interzicerea strângerii a nu mai mult de 100 de persoane (poate chiar mai mic numărul cine știe cât se agravează situația).
2. Sa zicem ca pana în mai se scăpa de epidemia virusului, dar ma gândesc ca... daca aceasta stare de urgenta tine o luna, o luna jumatate, iar firmele private și mai știu eu ce alte întreprinderi vor sta închise în continuare, un număr considerabil dintre invitați vor infirma prezenta, omul vrând sa își ia niște masuri financiare de precauție pentru următoarea perioada grea si nu e de condamnat, e normal. Economia tarii va fi afectata tare, o economie la care nu stăteam deloc bine oricum.

Stiu, sunt lucruri mai importante la care sa ma gândesc în momentul asta, dar și acesta este un moment important în viata mea și as vrea sa iau cea mai buna decizie în decursul următoarei luni în funcție de evoluția crizei din România.

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Da, chiar stresanta decizie, imi pare rau ca te gasesti in astfel de situatie. Tehnic, nu prea cred ca ar iesi nunta pe care ti-o doresti, consecintele crizei actuale vor fi dramatice pentru toti. Fii calm si planifica totul pe indelete pentru alta data, acum riscul de esec e mare. Iti doresc,, casa de piatra" sa fiti sanatos si s-aveti copii frumosi"

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te casatoresti la domiciliu in pat bagi inelul in gaura neprotejat si ai botezat-o deja. Nu trebuie acte nici semnaturi pentru asa ceva

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu personal as astepta pana la jumatatea lui aprilie sa vad cum e treaba si pe urma as amana

| Valentin_Stroe_1992 explică (pentru suntserios):

Am vrut sa fac asta, însă m-am tot gândit și dar fiind faptul ca acum este un val de amanari, cred ca este posibil sa nu mai prind nici măcar la anul pe aceeași data.
Mulțumesc mult!

| Furnicuta000 a răspuns:

Oamenilor nu o sa le mai arda de venit la nunta si de dat bani aiurea (oricum ar fi venit din obligatie), chiar si daca se termina cat de cat pandemia asta pana atunci. Decat sa risti sa te trezesti cu jumatate din invitati, mai bine o faci peste 1 an sau 2.

| Valentin_Stroe_1992 explică (pentru Furnicuta000):

La asta ma gândesc și eu și este normal și eu as avea aceeași atitudine.
Am sa mai aștept 2 săptămâni sa vad cum decurg lucrurile și am sa o amân.
Mulțumesc!

| FreddieM a răspuns:

Ca sa nu modifici planul, ai putea sa oficiezi casatoria la starea civila, ca aia e importanta. Va declarati sot si sotie si problema e rezolvata.
Chefulsi eventual ceremonia religioasa le puteti organiza in alt moment cand se mai limpezesc vremurile.
Pace si sanatate.

| Valentin_Stroe_1992 explică (pentru FreddieM):

Cununia la starea civila este făcută deja, ceremonia religioasa și cheful este în plan pe 30 mai.
Mulțumesc frumos!

| Valentin_Stroe_1992 explică (pentru FreddieM):

Mulțumesc, asta este decizia la care am și rămas de altfel... Toate cele bune and "Stay safe!"

| FreddieM a răspuns (pentru Valentin_Stroe_1992):

Da, chiar stresanta decizie, imi pare rau ca te gasesti in astfel de situatie. Tehnic, nu prea cred ca ar iesi nunta pe care ti-o doresti, consecintele crizei actuale vor fi dramatice pentru toti. Fii calm si planifica totul pe indelete pentru alta data, acum riscul de esec e mare. Iti doresc,, casa de piatra" sa fiti sanatos si s-aveti copii frumosi"

Întrebări similare