Da, chiar stresanta decizie, imi pare rau ca te gasesti in astfel de situatie. Tehnic, nu prea cred ca ar iesi nunta pe care ti-o doresti, consecintele crizei actuale vor fi dramatice pentru toti. Fii calm si planifica totul pe indelete pentru alta data, acum riscul de esec e mare. Iti doresc,, casa de piatra" sa fiti sanatos si s-aveti copii frumosi"
Te casatoresti la domiciliu in pat bagi inelul in gaura neprotejat si ai botezat-o deja. Nu trebuie acte nici semnaturi pentru asa ceva
Eu personal as astepta pana la jumatatea lui aprilie sa vad cum e treaba si pe urma as amana
Am vrut sa fac asta, însă m-am tot gândit și dar fiind faptul ca acum este un val de amanari, cred ca este posibil sa nu mai prind nici măcar la anul pe aceeași data.
Mulțumesc mult!
Oamenilor nu o sa le mai arda de venit la nunta si de dat bani aiurea (oricum ar fi venit din obligatie), chiar si daca se termina cat de cat pandemia asta pana atunci. Decat sa risti sa te trezesti cu jumatate din invitati, mai bine o faci peste 1 an sau 2.
La asta ma gândesc și eu și este normal și eu as avea aceeași atitudine.
Am sa mai aștept 2 săptămâni sa vad cum decurg lucrurile și am sa o amân.
Mulțumesc!
Ca sa nu modifici planul, ai putea sa oficiezi casatoria la starea civila, ca aia e importanta. Va declarati sot si sotie si problema e rezolvata.
Chefulsi eventual ceremonia religioasa le puteti organiza in alt moment cand se mai limpezesc vremurile.
Pace si sanatate.
Cununia la starea civila este făcută deja, ceremonia religioasa și cheful este în plan pe 30 mai.
Mulțumesc frumos!
Mulțumesc, asta este decizia la care am și rămas de altfel... Toate cele bune and "Stay safe!"
Da, chiar stresanta decizie, imi pare rau ca te gasesti in astfel de situatie. Tehnic, nu prea cred ca ar iesi nunta pe care ti-o doresti, consecintele crizei actuale vor fi dramatice pentru toti. Fii calm si planifica totul pe indelete pentru alta data, acum riscul de esec e mare. Iti doresc,, casa de piatra" sa fiti sanatos si s-aveti copii frumosi"
anonim_4396 întreabă: