Omu a intrebat daca e bine ca nu ii place, e corect ca e o intrebare putin cam deplasata dar i-am zis ca e normal sa nu ii placa anumita limba. Nici nu conteaza in ce tari se vorbeste, nu ii place si atat conteaza. E clasa 6-a, nu a 3-a. Bine ca ii place engleza ca este cea mai utilizata.
Nu iti place nu iti place, nu este o problema. E bine sa iti placa anumite lucruri, si e tot bine sa nu iti placa alte lucruri! Nu este obligat sa iti placa si franceza. Te descurci tu sa iei nota de trecere, mai un ochi la colegu, mai o fituica ceva, merge, deci stai linistit.
Tu și alți mii de copii cărora nu vă place franceza și nu sunteți în stare să luați un amărât de 5
Da, hai sa ma fac sa cred ce zici, eu am zis la general, ca nu conteaza ca poate sau nu. Nu e o problema, Si ce nu am inteles in general de ce se rade de om, daca e impotent de ex, pai e vina lui? Sau ca e prost, sau "nu esti in stare sa faci copii", pai e vina aleia ca nu poate? Sunt mici exemple. Aaa, daca faci rau atunci da, ca poti alege sa nu faci, merita acel om ura, huiduieli, misto, bataie de joc.
Se vede ca nu prea te duce mintea daca tu crezi ca doar in Franta si Olanda se vorbeste franceza cand ea e limba oficiala in 29 de tari. Cred ca parintii tai sunt foarte mandrii de tine
Wtf spune mi 7 țări în care se vb franceza
Wtf cam tot le la vârsta ta la ora de FRANCEZA am învățat tarile în care se vorbește franceza
Dacă dai pe la școală o sa vezi ca sunt destule.
La 13 ani ( aproape 14 ani, cum specifici în altă întrebare) tu ești în clasa a VI ea? Nici în cifră romană nu știi să scrii "6".
Mai și razi ca prostul pentru că tu ai luat nota 2 la franceză. Gândește-te că ai rezolvat de fix 1 pct. 1 pct. e din oficiu. Tu aplauzi precum foca la propria prostie.
Franceza se mai vorbeste in Belgia, Elvetia, Luxemburg si Monaco, asta ca sa ma refer la Europa, si-n toate tarile astea are statut de limba oficiala. Mai exista Canada, este limba oficiala si acolo, stii, partea franceza. Mai avem Vanuatu, pe langa Australia, oficiala si acolo. Plus coloniile africane, care nu au fost mici, lista lor putand fi gasita aici. Pe scurt, doar cateva sute de milioane de oameni vorbesc franceza la nivel oficial si doar vreo 30 de tari...
Asa e cand nu te chinui sa te informezi singur, dai cu bata-n balta...
https://ro.wikipedia.org/......cial%C4%83
Ba dar e foarte ușor de învățat informația de pe Wikipedia nu?
Nu ai cum să inveti de pe Wikipedia pentru că pe tine nu te duce capul, iar altceva în afară de a înjura nu știi nimic altceva. Internetul e prea destept pentru tine, iar dacă zic că mai există și DarkWeb/ DeepWeb probabil nu știi în ce limbă vorbesc.
Tehnologia e prea deșteaptă pentru tine, te-a depășit cu mult.
Si? cu ce trebuie sa te ajutam? scrii si tu ca da te lauzi.A si franceza nu se vorbeste in 2 tari desteptule.Si daca esti a 3-a normal ca e foarte usoara engleza.Sa te vad in viitor.Si atunci cand scrii chestii pe acest site gândește de două ori sau mai mult!
De ar fi oamenii ca tine mai mulți. respect bro
Pai mi se pare normal sa fiu asa. Si valabil pentru ceilalti, oameni buni, daca unui om nu ii place ceva, sa stiti ca, mintea chiar respinge sa invete acel ceva, ia atentia, motivatia si chiar nu poti invata nici daca constient sa zicem ca ai vrea, deci nu e chiar asa. Daca nu il ducea capul nu lua 9 la engleza! Terminati-va cu insultele ca nu e frumos. Si chiar daca prin absurd, nu l-ar duce capul, nu ar fi vina lui, asa ar fi genetic, deci nu am putea insulta un om pentru ce nu ar fi vinovat. Si eu am patit-o la fizica termodinamica, nu puteam efectiv, nu imi placea, luam 8 la mecanica si electricitate si la temo 3-4 (noroc ca aruncam ochiu` prin vecini), e usor sa dam in cap, greu sa intelegem. Si daca rade ce? Eu nu radeam cand luam 3 la fizica? Ma amuzam, ce era sa fac, sa plang, bravo lui ca rade.
E clasa a6a, nu a3a, pune-ți ochelarii și citește din nou. Gândește tu mai mult. Ori ajuti omul, ori stai în banca ta.
Omu a intrebat daca e bine ca nu ii place, e corect ca e o intrebare putin cam deplasata dar i-am zis ca e normal sa nu ii placa anumita limba. Nici nu conteaza in ce tari se vorbeste, nu ii place si atat conteaza. E clasa 6-a, nu a 3-a. Bine ca ii place engleza ca este cea mai utilizata.
alfons2390 întreabă: