| costincodrin a întrebat:

Salut, sunt in a 6 a și la testele inițiale am luat 2 la franceză și 9 la engleza rolling on the floor).
Se vede că nu îmi place "Le france" E bine acest lucru? Știu și eu că engleza e foarte importanta iar franceza mult mult mai puțin (Franța și Olanda) iar engleza (Toată lumea)
{Știu că nu am ales categoria potrivită}.

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Omu a intrebat daca e bine ca nu ii place, e corect ca e o intrebare putin cam deplasata dar i-am zis ca e normal sa nu ii placa anumita limba. Nici nu conteaza in ce tari se vorbeste, nu ii place si atat conteaza. E clasa 6-a, nu a 3-a. Bine ca ii place engleza ca este cea mai utilizata.

18 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu iti place nu iti place, nu este o problema. E bine sa iti placa anumite lucruri, si e tot bine sa nu iti placa alte lucruri! Nu este obligat sa iti placa si franceza. Te descurci tu sa iei nota de trecere, mai un ochi la colegu, mai o fituica ceva, merge, deci stai linistit.

| deeeaqq a răspuns:

Tu și alți mii de copii cărora nu vă place franceza și nu sunteți în stare să luați un amărât de 5 sad

| Mosotti a răspuns (pentru deeeaqq):

Si daca nu poate ce? Am zis, cand nu iti place ceva, la unii (nu la toti) se blocheaza de nu pot invata. Mai merge, mai copiaza, mai aia, si scapa, sa se concentreze pe ce ii place.

| deeeaqq a răspuns (pentru Mosotti):

N-am zis-o cu răutate =)

| Mosotti a răspuns (pentru deeeaqq):

Da, hai sa ma fac sa cred ce zici, eu am zis la general, ca nu conteaza ca poate sau nu. Nu e o problema, Si ce nu am inteles in general de ce se rade de om, daca e impotent de ex, pai e vina lui? Sau ca e prost, sau "nu esti in stare sa faci copii", pai e vina aleia ca nu poate? Sunt mici exemple. Aaa, daca faci rau atunci da, ca poti alege sa nu faci, merita acel om ura, huiduieli, misto, bataie de joc.

| Yurisa a răspuns:

Se vede ca nu prea te duce mintea daca tu crezi ca doar in Franta si Olanda se vorbeste franceza cand ea e limba oficiala in 29 de tari. Cred ca parintii tai sunt foarte mandrii de tine

| costincodrin explică (pentru Yurisa):

Wtf spune mi 7 țări în care se vb franceza

| Catrice a răspuns (pentru costincodrin):

Wtf cam tot le la vârsta ta la ora de FRANCEZA am învățat tarile în care se vorbește franceza rolling on the floor
Dacă dai pe la școală o sa vezi ca sunt destule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani ( aproape 14 ani, cum specifici în altă întrebare) tu ești în clasa a VI ea? Nici în cifră romană nu știi să scrii "6".

Mai și razi ca prostul pentru că tu ai luat nota 2 la franceză. Gândește-te că ai rezolvat de fix 1 pct. 1 pct. e din oficiu. Tu aplauzi precum foca la propria prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Engleza e de bază, pe aia trebuie să o știi bine. Nici mie nu mi-a plăcut franceza. Axează-te pe materiile care îți plac. Oricum la franceza vieții poate vă pune să faceți un referat din ăla și îndrepți și nota de 2.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Franceza se mai vorbeste in Belgia, Elvetia, Luxemburg si Monaco, asta ca sa ma refer la Europa, si-n toate tarile astea are statut de limba oficiala. Mai exista Canada, este limba oficiala si acolo, stii, partea franceza. Mai avem Vanuatu, pe langa Australia, oficiala si acolo. Plus coloniile africane, care nu au fost mici, lista lor putand fi gasita aici. Pe scurt, doar cateva sute de milioane de oameni vorbesc franceza la nivel oficial si doar vreo 30 de tari...
Asa e cand nu te chinui sa te informezi singur, dai cu bata-n balta...

https://ro.wikipedia.org/......cial%C4%83

| costincodrin explică (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Ba dar e foarte ușor de învățat informația de pe Wikipedia nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru costincodrin):

Nu ai cum să inveti de pe Wikipedia pentru că pe tine nu te duce capul, iar altceva în afară de a înjura nu știi nimic altceva. Internetul e prea destept pentru tine, iar dacă zic că mai există și DarkWeb/ DeepWeb probabil nu știi în ce limbă vorbesc.

Tehnologia e prea deșteaptă pentru tine, te-a depășit cu mult.

| NNa_Ani_1976 a răspuns:

Si? cu ce trebuie sa te ajutam? scrii si tu ca da te lauzi.A si franceza nu se vorbeste in 2 tari desteptule.Si daca esti a 3-a normal ca e foarte usoara engleza.Sa te vad in viitor.Si atunci cand scrii chestii pe acest site gândește de două ori sau mai mult!

| costincodrin explică (pentru Mosotti):

De ar fi oamenii ca tine mai mulți. respect bro

| Mosotti a răspuns (pentru costincodrin):

Pai mi se pare normal sa fiu asa. Si valabil pentru ceilalti, oameni buni, daca unui om nu ii place ceva, sa stiti ca, mintea chiar respinge sa invete acel ceva, ia atentia, motivatia si chiar nu poti invata nici daca constient sa zicem ca ai vrea, deci nu e chiar asa. Daca nu il ducea capul nu lua 9 la engleza! Terminati-va cu insultele ca nu e frumos. Si chiar daca prin absurd, nu l-ar duce capul, nu ar fi vina lui, asa ar fi genetic, deci nu am putea insulta un om pentru ce nu ar fi vinovat. Si eu am patit-o la fizica termodinamica, nu puteam efectiv, nu imi placea, luam 8 la mecanica si electricitate si la temo 3-4 (noroc ca aruncam ochiu` prin vecini), e usor sa dam in cap, greu sa intelegem. Si daca rade ce? Eu nu radeam cand luam 3 la fizica? Ma amuzam, ce era sa fac, sa plang, bravo lui ca rade.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NNa_Ani_1976):

E clasa a6a, nu a3a, pune-ți ochelarii și citește din nou. Gândește tu mai mult. Ori ajuti omul, ori stai în banca ta.

| Mosotti a răspuns (pentru NNa_Ani_1976):

Omu a intrebat daca e bine ca nu ii place, e corect ca e o intrebare putin cam deplasata dar i-am zis ca e normal sa nu ii placa anumita limba. Nici nu conteaza in ce tari se vorbeste, nu ii place si atat conteaza. E clasa 6-a, nu a 3-a. Bine ca ii place engleza ca este cea mai utilizata.