Se va adanci. Extremele dreapta si stanga apar cand situatia economica e proasta si clasa politica nu mai stie si nu mai poate rezolva treaba, ori nu vrea, e tipic.
Nu mai conteaza nimic, lumea vrea sa scape de astia care au dus tara la faliment nedeclarat si aici si in vest.
De fapt ei nu vor rusia, vor sa scape de astia. Vor orice altceva ce n-a mai fost pana acum, ca de 35 ani rotesc aceiasi clasa politica si am ajuns la ruina.
Nu e tampit poporul, s-a saturat de mizerii. Adevarat ca nu stiu cine-s ailaltii dar asta e alta.
Asa a fost si in 1930, lumea nu stia cine e hitler dar fiind satui ce aia ce erau, l-au votat pe ala.
Preturile urca continuu, curentul s-a cam triplat ca pret, taxe din ce in ce, ce e asta? Si asta ca tot clasa politica a furat si a adus tara asa.
Cum e posibil sa se tripleze curentul cand noi avem resursele noastre? Dar le-am dat la altii.
Peste tot e jale, si in Germania, Franta, etc, traiul tot scade in prostie ca e problema de sistem de fapt.
Cum sa nu vrea nemtii extrema dreapta cand aia au adus milioane de imigranti in special arabi care au facut numai prostii, violente, in Suedia sistemul de sanatate e dat peste cap din cauza asta, nu se integreaza dar nu ii da afara.
Deci clasa politica a impins sa se ajunga aici.
Rusii nu cureresc nimic, si daca iau Ukraina nu au treaba incoa, asta e vrajeala ca sa aiba astia motiv sa bage bani in armament sa le faca vanzare la sua si sa intretina razboiul ca au interes.
Mda, sigur sunt foarte multi prosti si inculti in Romania dar devreme ce ND a castigat alegerile asta inseamna ca noi cei cu capul pe umeri suntem putin mai multi! Deci mai exista speranta!
Si cu unul de al lui CG sau GS nu are rost sa intri in discutii ca behaie ca oaia si nu intelege decat ce vrea, mai bine ramai indiferent la astfel de persoane! Cine vrea sa inteleaga oricum intelege! Mai bine il lasi sa behaie ca oricum nu va putea schimba nimic
ramane cu behaitul
Romanii au dus-o spre extremism scarbiti de o clasa politica inepta care de 35 de ani își vede doar interesele se cearta pe ciolane si funcții, care si cum sa-si plaseze copii, amantele si alte rude in scaune cat mai călduțe, frecat hartoage 8 ore pe zi pe salarii de €€€€ mii!
Avem un stat mamut supradimensionat! Care toaca vagoane de €€€ aiurea!
Cu 10 % DACA furau mai puțin si își dădeau interesul România era azi Peste Elveția sau Luxemburg ca nivel de trai!