| Vodka12 a întrebat:

Ce înseamnă daca desenezi un ochi pe tavan, în vis?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ochiul e un simbol al cunoașterii (gândește-te la așa-zisul simbol al Iluminatti sau la acea emisiune de pe KanalD, căci: „... ochii din umbră, văd tot!"?). E asociat cu lumina, capacitatea spirituală, perceperea realității. Nu mă pricep la asta, dar cred că numai tu poți să deslușeșți semnificația propriului vis.

Spui că desenai un ochi pe tavan. Dar în ce context? Te aflai într-o încăpere, în camera ta, în bucătărie, vandalizai căsuța din copac a vecinului tău Mircea? Eu una nu cred în semnificația viselor și nici nu prea mă pricep. Doar cã mi-a atras atenția simbolul central al visului tău. Ochiul e un simbol important în multe culturi.

Dar, în altă ordine de idei, știu că poate nu prea are legătură cu subiectul, însă citindu-ți întrebarea mi-a trecut prin minte finalul unuia dintre videoclipurile unui artist de care cel mai probabil nu ai auzit. Însă îți las LINK-ul aici. Poate vrei să îl vezi din curiozitate. Tipul vorbește despre autocenzură, despre lupta interioară, despre cearta dintre îngerașul și demonul din capul său, iar la final pictează un fel de ochi pe perete, în alb-negru, tăiat de două linii roșii, care aduce a un fel de yin și yang „demonizat". Cântecul se încheie așa: „Credeam că erai demonul meu, dar în realitate erai muza mea". Asta ca să înțelegi titlul, căci nu știu ce vei înțelege din restul versurilor.

https://www.youtube.com/watch?v=jtUfs32jT80

Toate asta fiind scrise, îți urez vise plăcute pline cu căștiguri la loterie, căci poate te vei gândi mâine la semnificație și vei atrage energii pozitive. ☺

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă chiar are vreo semnificație, incearcă aici:
https://www.visele.ro/cauta.php?vis=ochi

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Înseamnă că ești privit de sus! big grin

| SilentRain a răspuns:

Nu înseamnă absolut nimic

Întrebări similare