anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU cind o să le vină mintea la cap oamenilor si să inteleagă că cu focul, apa sau curentul nu este de glumit sau de jucat, in citeva zile au avut loc 2 explozii, ultima aseară in Medgidia, de ce nu cheamă instalatorii autorizati, de ce se bagă oameni fără experiență să racordeze la instalatie butelii si a explodat si distrus apartamentele oamenilor nevinovati, ce se poate face ca să nu m ai existe asemenea incidente?

Răspuns Câştigător
| stejara2 a răspuns:

Cristi! Nu se va termina niciodata, de ce?
Fiindca daca chemi o echipa de,, experti' te jumuleste bine de tot ce ai prin buzunare..plus inconstienta unora.
Si bietii oameni nevinovati raman fara lucrurile agonisite cu truda...nu avem ce face!

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nimic. Conform unei vorbe vechi: "mama prostilor este mereu gravida".

| AlexanderAdrian a răspuns:

Trebuiesc interzise cat de curand buteliile nu doar in apartamente ci si la case iar autoritatile ar putea cheltui mai putini bani pe prostii si si-ar putea misca fundul sa racordeze pe toata lumea la gaz.

| bradysandro a răspuns:

Cu asa ceva chiar ca nu-i de jucat.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru bradysandro):

Exact, dar multi nu tin cont.

| pietrean a răspuns:

"...sa inteleaga ca nu este de glumit cu focul..."(Nu "CA CU focul").
Multi,daca ii intrebi,stiu ce nu ar trebui sa faca singuri,pentru ceva,unde nu au o calificare.Dar,pe unii, incultura,aroganta ca se pricep la orice lucru,ii indeamna sa faca unele lucruri nesabuite,pentru care pot suferi atat ei cat si vecinii! Unii pot motiva lipsa banilor si din aceasta cauza nu cheama un specialist,dar,nu-si dau seama(si aici este iar incultura)ca pot face rau si altora, care nu au nici-o vina!
Ce sa facem? Nu poti nimic sa faci! Unde nu este educatie, cultura, respect, chiar si cei "7 ani de acasa", nu poti sa le atragi atentia cu nimic.Comunitatea are de suferit,deoarece comunitatea nu i-a masuri in legatura cu aceste persoane.
Stiu ce spun, din proprie experienta! Nesimtirea, proasta crestere, anuleaza bunul simt, politetea.