anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți ca o sa împiedice presedintele Romaniei venirea cetățenilor români de Paște acasa? La tv domnul Presedinte i-a rugat pe români sa stea acolo unde sunt, sa nu vină acasă de sarbatori. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| JulyDreams a răspuns:

Nu cred. Poate doar sa-i bage in carantina. Or sa sarbatoreasca aia Pastele peste 2 saptamani. laughing
Cr-edeti*

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

I-a rugat și deci nu-i va impiedica (să inchizi granița pentru proprii cetățeni, ca sârbii?)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru sierra1):

Da, i-a rugat, doar ca românul nu o sa aculte si sigur vor veni multi acasa, si se vor inmulti brusc decesele de covid, ca cei care vin inapoii vin ori bolnavi ori purtatori de virus. Poate ar trebui sa inchida granita ca altfel o sa stam pină in octombrie in carantină, numai scăpăm.

| sierra1 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu-s in stare să aplice legea la o scară redusă deci ce să mai vorbim de toată țara...
https://www.digi24.ro/......su-1285619

| Freya1 a răspuns:

Eu nu stiu de ce ar vrea sa vina, oricum o dată ce vin ii baga in carantină pe 14 zile si tot nu vor fi cu ai lor de sărbători.Dar de fapt care sărbători? Ca sărbătoarea asta consta in a merge la biserica de înviere si mancare, pe urma gata.Iar noi cum nu avem voie sa mergem la biserica si bani de mâncare ioc e fix degeaba, acum contează doar sa simti in suflet ca e sărbătoare.
Nu cred ca ii poate opri, dar sper ca vor avea grija sa ii bage in carantină.

| Andreeush a răspuns:

Eu nu cred că vine nimeni în țară, mai ales să stea 14 zile în carantină.

| aumih16 a răspuns:

Da! pai mi se pare corect! fiindca sasa ai vazut ce s-a intamplat prima data! au venit in vizita! dupa aia s-a inmultit virusul si la noi! vii in vizita foarte bine! dar vii din afara si cum acolo virusul e raspandit! il mai raspandesti si in tara ta! barem sa fim toti cu coronavirus!

| aumih16 a răspuns:

Noi deja am depasit pragul de 100 chiar de 110 deja! asa ca e mai bine sa nu ajungem la 1000! poate chiar mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! Dar poate nu se închid granițele pana atunci. Oricum daca vin trebuie sa stea 14 zile in carantină si na. sad

| JulyDreams a răspuns:

Multam de funda. Am zece big grin

| Welterweight a răspuns:

Nu cred pentru că cel puțin studenții din străinătate primesc e-mailuri de la Universități în care li se spune să meargă acasă. Sunt goniți