|

Salut TPU!

De ce uneori ai acel sentiment ca te simti un esec, un nimeni, aici nu e vorba despre relatie ci vorba despre persoana fizica. Vreau sa vorbesc despre mine cate ceva. Lucrez intr-o firma foarte populara "Leroy Merlin", imi merge foarte bine acolo oameni buni cu care sa socializezi cu ei sa vorbesti altele. Problema este alta, mi-au dat sa fac cateva teste cum m-am simtit anul trecut la ei. Le-am facut pe toate insa am acel sentiment ca dau gres ca sunt un esec. Am acest sentiment inca de când eram mai mic, atunci când nu am putut lua bacul.DE CE AI ACEL SIMT CA ESTI UN ESEC?

Asta e întrebarea mea.

PS: Vreau va rog raspunsuri care sa ma linisteasca. Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Toata lumea simte lucrul asta. E normal ca dupa o serie de experiente neplacute cu examene pierdute sa ai asemenea sentimente. Realitatea e ca unele examene sunt prost concepute si nu reflecta capacitatea omului ci doar nivelul acumularii unei anumite cantitati de cunostinte mare parte din ele inutile in viata. Aceste evenimente nu trebuie sa le consideram un esec numai al nostru ci al intregului sistem de invatamant, deci trebuie sa trecem peste ele si sa mergem mai departe cu mai multa incredere in fortele proprii.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Lasa trecutul in urma, esti bine daca esti multumit la ei

| a răspuns:

Mergi la psiholog s-au la un preot o sa te ajute foarte mult.

| a răspuns:

Ai stima de sine scazuta si esti in depresie, stiu pentru ca sunt in aceiasi situatie ca si tine, sper sa te simti mai bine

| a răspuns:

Te inteleg perfect! Sunt intr-o situatie asemenatoare cu a ta, nu am luat bacul dar nici macar nu l-am dat dar sentimentul acela de ratare si esec este intr-adevar dureros.Anumite rude n-au reactonat prea bine si m-au considerat cam prost dar ei nu sunt in pielea ta sa vada cum e.Si da, recunosc am avut probleme mari la matematica de aceea pana si colegii de clasa ma considerau diliu din cauza asta ce sa-i faci.

| a răspuns:

Trebuie sa te motivezi mai mult si sa îți răspunzi ți-e CU DA sau POT nu cu poate sau o sa incerc si aia este... trebuie sa fii pozitiv
ăsta este secretul fiecarui om de succes sper ca te-am ajutat