anonim_4396
| Anonim întreabă:


Deci am urmatoarea problema.Am 25 ani, nu am muncit niciodata si stau pe spatele parintilor.Am doar liceul terminat si bacul.
Acum parintii vor sa ma dea afara din casa ca nu vreau sa muncesc...pai ce sa muncesc daca nu am nici o calificare, nu stiu sa fac nimic.
Am ajuns la disperare si nu stiu ce ma asteapta pe viitor... ceva pareri?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu te asteapta nimic stralucitor... cauti un job pentru muncitor necalificat si daca ai noroc in timp sa te califici in ceva.


Sunt oameni care pana la 25 ani sunt satui de munca... tu ai stat cu cracii in sus... acum suporta consecintele

| pietrean a răspuns:

Stii cum se spune:cum iti asterni,asa dormi!
Nu este de mirare,ca nu-ti gasesti un serviciu,dar, ca baiat, ar fi poate mai usor, sa-ti gasesti ceva de munca, in orice domeniu.Macar sa te vada, ca iti dai silinta, ca vii acasa si tu cu ceva bani, cu care poti ajuta veniturile familii.Multi afirma, ca nu muncesc ei pentru minimul pe economie, dar de loc, e mai bine?
Nu ai de ce sa disperi; cauta de lucru(si vara se gaseste mai usor), orice si oriunde.La 25 de ani,fiind major, fara alte obligatii(sotie, copil), poti sa-ti iei viata in propriile maini si sa cauti de munca in alte zone, in zonele turistice.Simple munci brute, care nu necesita o calificare.Asta e,nu toata lumea poate sa aiba o calificare,mai trebuiesc si persoane, care doar sa execute, ce cer altii.
Capul sus, incredere in tine, ca doar nu esti muiere sa te vaieti! Sau gresesc?

| alin1111111111111 a răspuns (pentru pietrean):

Nu stiu daca o sa rezist undeva la munca...am depresie si ma enervez repede, nu support sa mi se dea ordine.

| pietrean a răspuns (pentru alin1111111111111):

Ei,atunci este o problema si este doar a ta! Parintii au si ei dreptatea lor:te-au crescut cu cat si ce au putut,ti-au dat o educatie, te-au facut ditamai flacaul, acum trebuie si tu, la maturitate, sa decizi ce sa faci in viata si cu viata ta!

| suntserios a răspuns (pentru alin1111111111111):

Pai in ritmul asta o sa treaca viata pe langa tine si tu ai sa dormi si o sa iti dea mami si tati de mancare... auzi la tine nu suporti sa ti se dea ordine... fa te director, dai tu ordine, dar pentru asta trebuia sa iti misti curu din pat si sa faci o facultate

| alin1111111111111 a răspuns (pentru suntserios):

Am profitat de parinti

anonim_4396
| Anonim explică:

Cand ai terminat liceul nu te-ai gandit ce vei face in continuare? Eu deja astept sa pot sa ma angajez.Incearca sa iti gasesti ceva de lucru.Nu o sa te poti baza toata viata pe parintii tai.

| Borcan500 a răspuns:

Apucate de cersit!(fara misto )