|

Salut TPU, in triunghiul bermudelor chiar dispar nave, avioane etc?

Si dupa apar nu stiu la cati ani?

Am vazut un documentar acum mult timp despre o nava care cica ar fi intrat in triunghiul bermudelor si a reaparut dupa 20 de ani complet intacta cu toti pasagerii si asa mai departe.

Imi puteti spune dacca este adevarat?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Basme, basme și iar basme.
Triunghiul ăsta-i o minciună mai mare decât niște presupuse cunoștințe în ale Limbii Române posedate de Vįóŕıčæ Dāńçïłæ (adică 0).
Întâmplarea a făcut ca un idiot să numească locația "triunghiul bermudelor" și să născocească tot felul de idioțenii, idioțenii pe care mulți idioți încă le răspândesc.
Se știe că acea zonă nu arată Polul Nord magnetic ci pe cel real, pământesc, iar uneori se sparg bule de gaz metan care opresc și produc incendierea motoarelor avioanelor, însă mulți tot aleg să creadă în "paranormalul" sfidat de toți non-luminații.
Nu mai punem la îndoială "fenomenele ciudate" dacă se și știe că în acea zonă Marina face teste pe nave și submarine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai eu nu cred. Teoria mea este ca acolo s-au scufundat niste avioane si a inceput lumea sa faca tot felul de teorii ca ar fi vrajitorii sau mai stiu eu ce. Singurul lucru bizar care a fost gasit acolo este o piramida de gheata sau sticla (cred ca de acolo ii vine numele de triunghiul bermudelor).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează