| Șachi a întrebat:

Salut, TPU! Urmează ziua unei colege studente, și aș vrea să îi fac cadou mai multe poze cu ea, pe care le-a postat pe Facebook și Instagram(doar cu ea, fară mine. Precizez asta pentru a nu se înțelege greșit), dar nu ca album, și trase la xerox, ca mai apoi să le pun într-un plic, pe care să i-l dau. Faza e că deși pare ușor să cer celor de la xerox să îmi tragă la imprimantă mai multe foi color, cu poze de mărimea palmei, ele sunt mai greu de păstrat. Aș vrea să fie din carton. Ce îmi recomandați să cer în acest sens? De grosime 60, 70 de milimetri? E o terminologie specifică aici? Vreau să reziste, nu să se rupă folosind degetele sau să să să devină "pastă" dacă intră în contact cu apa.

1 răspuns:
| Furnicuta000 a răspuns:

Vezi ca la magazinele DM au un aparat, conectezi telefonul prin bluetooth la aparatul ala si iti scoate orice poza vrei din telefon si orice marime (bine, marimea maxima cred ca e un A5) si costa putin, vreo 2, 3 lei, si ti le scoate pe carton din ala special pentru poza. Daca le scoti la xerox o sa iasa cam urat