| AngelSchroder98 a întrebat:

Va rog sa luați in serios această întrebare, va mulțumesc. De ce fata pe care o plac rade cu prietenii ei de mine? Atunci cand sunt in preajmă automat devine foarte activă, zburdalinca, vesela si rade fara ca eu sa fac nimic. Mentionez ca ea lucreaza ca chelner intr-o cafenea, ma duc acolo si beau o cafea dar cand ma vede incepe sa vorbească si sa rada si colegii ei se uita la mine si râd si cand o întreb ceva se uita la mine de parca sunt vreun prost, se uita cu arogantă si cand nu sunt atent incepe sa râdă. Lucrul acesta nu accept, sa razi de clienti. Metionez ca este cafeneaua mea preferată sunt fidel si imi place mult designul si ma simt minunat acolo sa ma relaxez, dar in privinta ei si tipilor care lucreaza cu ea ma cam deranjează dar imi place putin de ea...dar nu înțeleg de ce rade de mine cu colegii ei de muncă. Tipii se uita la mine zâmbitori si mai nou am observat ca susotesc ceva, nu sunt paranoic dar asta vad, va rog sa imi răspundeți cu seriozitate. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, pot fi mai multe motive care o fac să râdă. Mintea unei femei este complicată.
Dacă întradevăr este așa, căci poate că dta interpretezi cu exagerare ceea ce vezi.
Să analizăm ce este râsul. Râsul este o descarcaree motorie a unor tensiuni psihice. Dacă ceva îți provoacă o tensiune și nu ai cum să elimini sursa tensiunii, atunci cauți ceva lipsă de armonie la zona, subiectul respectiv, și asta provoacă o stare de fericire momentană însoțită de descărcarea tensiunii nervoase pe mușchii care controlează respirația. În același timp, se excită corzile vocale și iese sunetul - ha ha ha, sau altul, în funcție de ce vocale adaugi.
Deci ăsta este motivul râsului în general, al glumelor, al interpretării situațiilor ca fiind amuzante.
Astfel, ea este într-o stare neutră, presupunem, până sosești dta la cafenea, spui că mergi acolo că îți place. De cine, de cafenea, sau de ea? Să fii sincer, și, și. Și crezi că ea nu știe sau nu simte asta? Ba da. Ea este acolo să servească clienții. Ce înseamnă asta., Merge la masa clientului. Trebuie să preia comanda, să fie atentă la asta. Dacă comanda este mai complicată o notează pe un carnețel. Merge la bar, o prepară sau o preia. O aduce la masă, servește. Face nota de plată, o încasează, dă restul. Toate acestea sunt pentru ea rutină, dar la fiecare client este ceva deosebit. Asta tu nu îți dai seama, dar necesită efort intelectual din partea ei. Și sosești dta. Și prezența ta o perturbă foarte tare. De ce? Pentru că te place. Și nu mai poate să gândească, să preia comenzi, etc. Și atunci caută să scape de această tensiune. Cum? Căutând motive să se descarce prin râs. De ce să se descarce? De tensiunea produsă de tine. Așa că, caută ceva amuzant în ceea ce faci, cm te porți, etc de care să se poată lega, să fie amuzant să poată râde. Iar pe prietenii ei din local, pe cei prezenți, pe care îi cunoaște căci sunt clienți obișnuiți, căci vin des pe acolo îi ia complici. Și pentru că și lor le place să râdă, caută toți motive, și râd toți de tine.
De unde a pornit totul.
Tu o placi pe ea, căci din cauza asta mergi acolo.
Ea te place pe tine rău de tot, când apari tu acolo, o zăpăcești rău, ea nu mai poate să lucreze.
Și ce să facă, trebuie să se descarce.
Așa că râde de tine. Este un fel de declarație de dragoste camuflată.
Nu ești paranoic, dar ești un prostalău, dacă nu înțelegi asta,

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa radeau si de mine toti la nunta mea, ea era curva orasului eu nu stiam asta, pentru ca eram peste in alt oras, ce sa faci

| Clint a răspuns:

Parerea mea este sa nu o iei personal pe tipa aceea care iti place de ea.
Nu e deloc vina ei pentru ca se intampla asta, cel mai probabil acei tipi incep sa te vorbeasca de rau.
Iar ea fata fiind naiba le cade in plasa, asta se intampla intotdeauna, habar n-ai cati dusmani si mizerii de oameni sunt. Persoane care nici nu le cunosti macar.

| AngelSchroder98 explică (pentru Clint):

Mesri man dar asta se intrampla in afara sunt plecat in ianglia si chestia asta se intampla aici in Anglia vad cu ochii mei cum sunt aceti oameni fata ete de origine asiatica iar tipi respectivi sunt arabi. ai dreptate intr-o zii le voi spune ca sunt cam nesimtiti, eu cred ca si ea ma place si lor le este ciuda ....intr-o zi am vrut sa ies din local si unul din ei a vrut sa intre si intetionat a dat cu usa peste mine, dar sa nu imi starneaca DACUL din mine ca il ia mama naibi laughing)

| Endoryus a răspuns:

Posibil a observat ca o tot cauti cu privirea si profita de atentia ta ca sa faca misto de tine. "Uite pe fraierul ala cum se uita dupa fundul meu ". Poate. ce e in capul ei, doar ea stie. Sau poate nici ea. Nu te mai duce pe acolo.

| RAY a răspuns (pentru Endoryus):

Nu sunt masochist dar credeam ca e diferita dar e diferita in sensul negativ

| Endoryus a răspuns (pentru RAY):

Nu e o fata rea. Dar e sensibiloasa ca restul

| RAY a răspuns (pentru Endoryus):

Nu e fata rea, acele jigniri o fac sfanta tereza

| Endoryus a răspuns (pentru RAY):

Din motivele astea nu ma vad mai cu oricine fata-n fata. Sunt putini care i-am vazut dar i-am ales bine. Fara surprize neplacute

| DePeTarnave a răspuns:

E o pzd ignoranta. vezi de treaba ta, nu te mai duce acolo daca se comporta asa cu tine!