|

Salut! Vreau sa îmi cumpăr un hanorac lung până la genunchi și larg. Sunt slaba, dar am soldurile late și nu știu dacă celorlalți li se va părea că îmi stă bine. E negru. Nu vreau sa dau 100 de lei pe el sa îmi fie rușine să îl port. Mie îmi place. E foarte larg, dar mă simt bine in el, e ca o protecție metaforic vorbind. E o ținută mai rock.

Am haine mulate multe, dar cumva, îmi place ca in unele zile sa mă îmbrac ca un băiat.

Prietena mea e grasă, și ea vrea să își cumpere tot hanorac din acela. Ea zice că îmi stă bine cu el. Părinții mei spun că îmi stă ca la oamenii de la țară.

Deci, ai mei spun sa nu mă îmbrac băiețește dacă sunt fata. Dar eu zic că nu e nimic dacă am și haine de băieți în dulap, totuși e de la raionul de femei. Prietena mea zice să mă îmbrac cum vreau eu.

Credeți că oamenii ar rade de mine așa? Băieților le plac fetele care se mai îmbracă și larg?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Inbaracata-te cum vrei și cum îți place. Tata încă îmi zice când port bluze decoltate "nu e prea mult? Zic și eu". Nu, nu e prea mult, îmi place pieptul meu și majoritatea bluzele mele sunt asa, ma simt bine și asta contează. Apoi tace. Iar când ii iau puloverele lui care mie îmi sunt largi ma face boschetara. Și nici măcar nu mai locuiesc cu el se 3 ani. Dar înțelege ca dacă mie îmi place, fk the rest. Fii cum vrei tu

| a răspuns:

Nu ar trebui sa tii cont de ce spun ceilalti, daca tie iti place si te simti bine in el atunci cumpara-l. Asta cu hainele barbatesti e o mare prostie, bunica-mea ingheta iarna de frig pentru ca nu voia sa poarte pantaloni, mentalitate de Evul Mediu... In plus hanoracul nu este doar pentru barbati, cum ai spus si tu, e la raionul femei deci e pentru femei. Nu cred ca va rade nimei, doar idiotii ar putea rade de hainele cuiva iar pe aceia ignora-i pentru ca parerea lor chiar nu conteaza. Baietii nu doau foarte multa atentie hainelor pe care le porti, alte lucruri conteaza.

| a răspuns:

Trebuie să îți placă ție cum te îmbraci si sa te simți bine în acele haine. Persoanele din jur trebuie să ne accepte așa cum suntem.

| a răspuns:

Buna... Nu trebuie sa tii cont de alte pareri.Cu totii avem pareri diferite. Ceea ce tie iti place, altora poate nu. Daca tu crezi ca iti sta bine, de ce nu? Daca eslti slabuta se vede foarte bine. Eventual poti sa pui si o poza aici.