| UnchiulRamiz a întrebat:

Salutare! Ce se intampla ca auzi doar de omoruri sau tentative tot mai des? Atatia drogati si bolnavi psihici sa fie?

3 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Ohio, UnchiulRamiz, salutam cu respect. De mult nu am avut placerea sa vă vedem pe aici (ori mă înșel eu happy ).
Ca răspuns: Mass-media are prostul obicei (inoculat de trend și director -board) sa se axeze pe un subiect până epuizează un anumit procentaj de rating. Daca a fost 9/11, doar de teroriști am auzit câteva luni. Apoi a apărut moda decapitărilor, de la decapitări cu un cuțit amarat până la decapitări cu cablu exploziv in jurul gatului...asta câteva luni. Apoi au apărut prăbușirile de avioane (nu că nu ar fi fost și înainte, dar brusc la prima știre cu prăbușirea lui MH17 a crescut ratingul). Au urmat zeci de știri despre subiect până l-au epuizat și lumea muta canalul. Apoi a venit Colectiv. Luni de zile după auzeai doar de incendii în stânga și în dreapta până au simțit "ei" că telespectatorilor și-au pierdut interesul. A urmat cazul Dincă, Călărași, apoi COVID, acum suntem de un an în femicide, cu încoronatul Emil Gânj, de negasit de ilustra justiție. Și uite așa. Nu sunt neapărat mai multi bolnavi psihic sau drogați. Este doar mai multă nepăsare din partea justiției și miserupismul din mass-media care va stoarce orice știre până nu vor mai fi ratinguri satisfăcătoare. 90% din știrile de azi sunt deja de tip tabloid de nișă: "va avertizam că urmează detalii care va pot afecta emoțional". La asta se rezuma 90% din "marile știri" din ziua de azi: violuri, omucideri, accidente mortale, cadavre, moarte și cam atât. Asta consideră ei că "consuma" românul de rând ca știri.

| UnchiulRamiz explică (pentru AsgaardSephiroth):

Sunt și duși rău unii, ai văzut cazul cu fata spulberat de tren? Asculta muzica la maxim în căști, de nu a auzit claxonul trenului. Alții o iau razna la bătrânețe. Au vorbit de cazul Colectiv după 10 ani. Dar ca polițist sa fii bolnav psihic? Nu e deloc normal.

| UnchiulRamiz explică (pentru UnchiulRamiz):

Am uitat de Elodia!