| IonutSiAtat92 a întrebat:

Salutare.Daca ma poate ajuta cineva.Sunt o persoana foarte depresiva.Cad in depresie si ma inchid in mine.Am blocat foarte multe persoane care nu mi-au facut nimic si mintea imi spune continuu "mori Ionut,omoarat-te,esti un gunoi de om,o mizerie,nu meriti viata asta,nu te iubeste nimeni, o sa mori singur si bolnav." Sincer, nu mai am scapare.Pe langa faptul ca am un penis mic si toate fetele si femeile au fugit de asta si nu sunt nici bun la pat.Merita sa mai traiesc sau sa mor?

23 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

| IonutSiAtat92 : "Pe langa faptul ca am un penis mic si toate fetele si femeile au fugit"

așa cum mai spuneam: ne e milă de tine

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, sunt milioane ca tine. Derpesia se poate ameliora, chiar vindeca.

Răspuns utilizator avertizat
| sadrian46 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Adică afirmi așa. Eu vreau să mor.
Ține-te de nas, și nu respira pe gură.
O să constați că corpul tău vrea să respire, deci să trăiască.
Deci eul tău vrea să moară, iar corpul nu. Așa că sunt metode prin care să schimbi eul tău, cu altul, care să accepte corpul.
Asta este problema ta, ai o problemă cu eul.

Răspuns utilizator avertizat
| sadrian46 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Și? Viața este făcută din probleme și rezolvări.

| LovedbyGrace a răspuns:

Ultima parte mi s-a părut amuzantă...pentru că îl consideri un impediment din a-ți trăi viața frumos.
Pe lângă faptul că nu contează dimensiunea cât dacă știi sau nu cum să îl folosești, există și femei care s-au născut cu ceva acolo jos mai strâmt și mai mic, dar să nu vorbim prea mult despre asta...
Nu ai nevoie de toate, ci doar de o femeie...iar Dumnezeu care cunoște fiecare părticică din tine știe ce să îți pregătească. happy
Dumnezeu te iubește cu adevărat...și ar suferi cel mai mult dacă ai face vreo prostie.
Și El Se poate îngriji de toate nevoile tale și îți poate împlini și dorințele după voia Lui...chiar dacă printre ele se află și dorința de a simți iubirea unei femei.

Răspuns utilizator avertizat
| LovedbyGrace a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Mie îmi pare mai rău decât ție.

Răspuns utilizator avertizat
| LovedbyGrace a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Atunci începe să iubești oamenii. happy

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Tu esti asa cum te consideri, intr-un final. Daca nu te apreciezi tu, cum vrei sa te aprecieze altii? (am citit deja raspunsul celalalt in care ma faceai prost, couldn't give a flying fu&k about that - dar altii o fac). Inainte sa jignesti pe aia din jur si sa tragi concluzia ca ii urasti, incearca cit de cit sa ii cunosti macar. P.S. Din ce am aruncat cu privirea pe intrebarile tale avem unele chestii in comun. Ca un sfat final, poti sa te apuci sa pui chestii pe hirtie si sa vezi ce ai bun, ce nu, ce poti folosi pentru a iti face viitorul mai ok. Fa abstractie de tot restul omenirii. Tu vs. tu. A, da, si intotdeauna va fi cineva care sa te invidieze pentru ceva. Uite, daca vezi bine, as schimba penisul meu usor peste medie ca dimensiuni cu ochii tai, presupun ca vezi bine. happy

| Saiko10 a răspuns:

Incepator in lumea depresiei?
Nu vrei sa mori, vrei sa nu te simti naspa, si automat crezi ca moartea este singura optiune pe care o ai, dar nu este adevarat, poti sa iti rezolvi problemele, si asta iti va satisface dorinta de a nu te mai simti naspa, si de atunci vei putea sa te simti chiar bine, daca alegi sa mori totul se incheie acolo, nu te vei simti bine, de aia cred ca varianta precedenta este mult mai buna chiar daca este uneori mai grea.

Răspuns utilizator avertizat
| Saiko10 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Da,este un dezavantaj pentru tine, dar asta nu inseamna ca nu poti sa compensezi, invata cum sa o satisfaci si prin alte chestii in afara de penetrare, si daca fetele se pot satisface folosind degetele, chiar crezi ca penisul tau nu poate face acelasi lucru daca este folosit cum trebuie? Si despre fetele care au fugit, chiar vrei sa stai langa niste persoane care ar face asa ceva? sunt multe fete de treaba si intelegatoare.

Răspuns utilizator avertizat
| Saiko10 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

De ce?

| dragosss127 a răspuns:

Prietene,îmi place felul tau de a gândi, ce spui să îmi dai instagramul tau? Aș vrea să discutăm cate ceva, poate îți dau eu un motiv sa trăiești

Răspuns utilizator avertizat
| dragosss127 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Nu am spus că vreau sa te ajut, vreau doar să-ți schimb modul de vedere și să îți dau un rost în viața care sa fie probabil și în folosul meu fiindcă eu sunt un nenorocit care nu ar face nimic din mila sau de dragul de a ajuta.Deci,vrei un rost în viața?

Răspuns utilizator avertizat
| dragosss127 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Da dar vreau sa o fac in folosul meu, deci spune:Vrei sau nu?