| mikiela a întrebat:

Pai sa incep asa.Acum ceva timp stiam ce vreau.Eram o persoana ok in sensul ca eram deschisa la orice, imi placea sa fac lucruri noi, sa invat, ajutam pe orice chiar daca nu mi se cerea si eram vazuta o persoana pe care te poti baza.De felul meu eram mai inchisa si nu imi placea sa vb prea mult despre mine sau despre ce mi se intampla.Imi placea sa desenez sau sa scriu diverse lucruri despre lume, despre mine -ce credeam eu despre mine si despre lumea din jurul meu-.La scoala profesorii si colegii apreciau povestile si desenele mele; si mie imi placea sa fac aceste lucruri asa ca m-am hotarat sa merg pe una din astea pentru viitor(alegerea liceului, avand in vedere ca n-am terminat generala)Am avut ceva probleme in familie(si nu numai) care m-au marcat.Prin urmare am inceput sa ma inchid si mai mult in mine, nu prea mai vb cu nimeni si pur si simplu imi petreceam zilele stand fara sa fac nimic.Acum imi pare rau de timpul pierdut si vreau sa revin la ce faceam inainte si la mine din trecut.Sunt clasa a 8-a si mai e putin pana la liceu. Vreau sa ma duc la arte plastice insa nu stiu. pur si simplu nu mai imi ies desenele si n-am idei.Acelasi lucru mi se intampla si cand vreau sa scriu. Dupa parerea mea cauza ar fi lipsa de comunicare si faptul ca am stat prea mult timp inchisa in mine. Ce pot face ca sa mai imi dau drumul la mana(sa pot desena) si sa fie ca inainte?sad

3 răspunsuri:
| leonardo a răspuns:

Inainte de orice vreau sa-ti spun un mare WOW!
Este pentru prima data cand vad atata coerenta, inteligenta, sensibilitate si realism la un user TPU de clasa a 8a. Asa ca o sa incep asa: Felicitari pentru cine esti tu acum, fata dintr-a 8a, careia ii place sa deseneze happy.
Mi-a placut povestea ta si sfatul pe care ti-l pot da acum este sa astepti pentru ca vor veni si vremuri mai bune: nu te opri, exerseaza mai departe MIha si cand va fi momentul, inspiratia o sa apara si ea. Sa nu renunti la visul tau, fa in continuare ceea ce-ti place mai departe la liceu pentru ca asa cum esti tu acum, daca vei continua pe acest drum vei reusi sa realizezi orice iti vei propune.
Cat despre greutatile tale - stiu ca poate parea stupid acum - dar dupa ce trec, bucura-te de ele! Din fiecare hop ai ceva de invatat, din fiecare piedica ai ocazia sa te ridici si sa mergi mai departe iar de fiecare data cand o faci vei fi mai puternica.

Iti doresc mult succes!
Ai grija de tine

| bogdang a răspuns:

Stiu ca suna banal, dar trebuie doar sa-ti recapeti increderea. Imaginatia si inspiratia vin doar atunci cand ai mintea limpede si nu ai tot felul de griji in cap. Eu cred ca e doar o problema de timp si foarte putin si de antrenament.

Mult succeswinking!

| mikiela explică:

Multumesc foarte mult pentru mesaje!happy