Inainte de orice vreau sa-ti spun un mare WOW!
Este pentru prima data cand vad atata coerenta, inteligenta, sensibilitate si realism la un user TPU de clasa a 8a. Asa ca o sa incep asa: Felicitari pentru cine esti tu acum, fata dintr-a 8a, careia ii place sa deseneze .
Mi-a placut povestea ta si sfatul pe care ti-l pot da acum este sa astepti pentru ca vor veni si vremuri mai bune: nu te opri, exerseaza mai departe MIha si cand va fi momentul, inspiratia o sa apara si ea. Sa nu renunti la visul tau, fa in continuare ceea ce-ti place mai departe la liceu pentru ca asa cum esti tu acum, daca vei continua pe acest drum vei reusi sa realizezi orice iti vei propune.
Cat despre greutatile tale - stiu ca poate parea stupid acum - dar dupa ce trec, bucura-te de ele! Din fiecare hop ai ceva de invatat, din fiecare piedica ai ocazia sa te ridici si sa mergi mai departe iar de fiecare data cand o faci vei fi mai puternica.
Iti doresc mult succes!
Ai grija de tine
Stiu ca suna banal, dar trebuie doar sa-ti recapeti increderea. Imaginatia si inspiratia vin doar atunci cand ai mintea limpede si nu ai tot felul de griji in cap. Eu cred ca e doar o problema de timp si foarte putin si de antrenament.
Mult succes!