| CeVorbestiMa a întrebat:

Am boală pe toți cei care îmi umblă prin lucruri, în special acest lucru se intamplă cu părinții mei care îmi umblă la laptop.L-am primit de black friday ca o răsplată pentru faptul că am intrat la un liceu bun(înca de la începutul clasei a 8-a mi-au "impus" că îmi vor lua ceva dacă intru la liceu) și acum... când eu nu sunt acasă.ei umblă pe el.în plus îl mai și murdăresc.Cum aș putea să-i fac să înțeleagă că eu vreau ca acel laptop să fie strict ala meu? (Să încerc să le explic ..ar putea merge la mama...dar la tata..nu vreau sa fiu dat afară din casă spunându-i. dacă mă ințelegeți big grin )

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii pui parola si se prind ei.

la urma urmei e si al lor ca ei au dat bani pe el

| grab a răspuns:

Pune-ti alt sistem de operare paralel, recomand Linux Mint si ii lasi si pe ei sa se joace pe windows in voie fara sa afecteze sau sa cunoasca ce lucrezi tu dincolo. plus ca e si mai safe dpdv securtiate/virusi. asa iesi din problema diplomatic pe cat posibil.

Răspuns utilizator avertizat
| StarKiss a răspuns:

Spune-le frumos și calm. Și pe mine mă enervează părinții când fac chestii de genul ăsta, dar le-am explicat că am nevoie de intimitate, că nu mai am 8 ani ca să mă verifice și ei m-au înțeles. Acum nu mai am probleme de genul.