anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am o rugaminte la voi, va rog sa imi impartasiti si mie experientele voastre cu fumatul, adica cum v-ati apucat...cu v-ati ascuns de parinti, si cum v-au prins, si va-as mai ruga sa imi sugerati si mie niste locuri bune unde sa imi ascund pachetul de tigari de parinti big grin (kent 1)....Multumesc mult!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu am fost prins in casa ca puneam scrumul intr-un caiet si pe spate avea tabla inmultirii dar intr-o zi am uitat sa-l curat de mizerie si a cazut jos. Am fumat putin timp afara langa o uzina unde nu ma vedeau vecinii de pe scara sau cunostinte din partea parintilor; apoi m-am lasat pentru ca mi-am dat seama ca nu merita sa imi stric sanatatea cu prostiile astea de tigari. Ultima data am tras un fum la 15 - 16 ani. Mai bine aduna bani pentru un PS3 ca ala nu iti omoara sanatatea.

| zxzx a răspuns:

Pai nu fuma in casa sau pe langa bloc ori in curte. Daca te vor vedea cunoscutii le vor zice sigur.

Iar tigarile le poti ascunde printre caiete (dupa un teanc de caiete de ex, intre caiete si spatele dulapului) sau locuri din aste unde nu umbla ei niciodata.

| zxzx a răspuns:

Pai nu fuma in casa sau pe langa bloc ori in curte.
Daca te vor vedea cunoscutii le vor zice sigur.
Iar tigarile le poti ascunde printre caiete (dupa un teanc de caiete de exemplu, intre caiete si spatele dulapului) sau locuri din aste unde nu umbla ei niciodata.