| KazimirVolkovici a întrebat:

Salutare TPU!
Recent, mi-am deschis un canal de Youtube cu tematică creepypasta și povești paranormale.
Întrebarea este: cum aș putea să-mi promovez canalul și să obțin mai mulți abonați?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Content bun, promovare pe Facebook, Instagram, oriunde ai fi putut posta si aici link ul ca sunt curios si eu, daca ai content bun dau folow

uite ceva important de citit https://noutatidinstiinta.wordpress.com/......e-youtube/

Când vă filmati în videoclipurile voastre, începeți să vă simțiți confortabil.
Pericolul de a nu fi tu însuți distruge încrederea reciproca cu abonați.
Dacă încercați să fiți altcineva în videoclipurile dvs acest lucru poate deveni obositor și plictisitor.

Luați în considerare audiența dvs. tineri? Persoane în vârstă? Despre ce vorbiți? Luați în considerare aceste întrebări înainte de a a incepe posta pe YouTube.

Nu ascundeți emoțiile în videoclipurile dvs. Vlogging-ul este ca jurnalul tău. Vă arătați emoțiile și spuneți publicului dvs. cum vă simțiți. Nu te apropia de camera sa te te bucuri când știi că te simți prost. Spuneți telespectatorilor cum vă simțiți.

Permiteți oamenilor să intre în viața voastră numai dacă sunt acolo ca să vă motiveze
Atunci când oamenii te critică mereu, uneori asta îți poate influența ziua și, eventual, îți poate distruge starea de spirit.
Vorbește lucrurile cu familia ta. Vezi dacă doresc să se afle în vlogurile tale.

Luați în considerare relația în care vă aflați.
Uneori, a vă pune viata pe internet, nu poate fi întotdeauna potrivită pentru partenerul dvs. Discutați-l cu partenerul dvs. și vedeți dacă este în regulă!
Există pericole de vlogging viața pe YouTube atunci când sunteți într-o relație, deoarece spectatorii sunt predispuși să-l critice. Va face uneori să vă îndoiți de relația voastră.
este bine sa avem incredere in persoana iubita cand postam ceva cu ea video

Când porniți întâi vlogurile, nu vă așteptați să câștigați un milion de abonați într-o singură zi.
Din punct de vedere tehnic, când te duci pentru prima oară pe YouTube, probabil că esti, „O, doamne, voi fi faimos acum!" Acest lucru nu este adevărat. Este nevoie de mulți ani pentru a câștiga mulți abonați, și odată ce realizați că nu aveți cât mai mulți abonați pe măsură ce intenționați, veți fi frustrați cu ușurință.
Stabiliți obiectivele realiste pentru dvs. Poate într-un singur videoclip, încercați să obțineți doar cinci vizionări pe videoclipul respectiv. Apoi, în următorul videoclip, încercați să obțineți zece vizualizări. Îmbunătățiți-vă și construiți treptat opiniile și abonații.

Nu comparați abonații dvs. cu cei mari de pe YouTube.
Mai întâi de toate, le-a luat ani pentru a ajunge la poziția lor actuală. Chiar și ei au fost limitați în aprovizionare atunci când au început pentru prima oară YouTube. Dar au rămas și au continuat să-și stabilească obiective realiste pentru ei înșiși

Investiți timpul și efortul în vlogging pentru că sunteți pasionați de asta. Nu pentru bani.

Pregătește-ți echipamentul. Nu trebuie să cumperi cele mai bune echipamente sau camere pentru vlogurile tale. Ceea ce trebuie să obțineți este o cameră cu o calitate HD bună și una care oferă o bună calitate sunetului pentru spectatori.
Acestea pot fi găsite la orice magazin din apropierea dvs.

Planificați titluri atractive pentru vlogurile dvs.
Nici macar nu trebuie sa fie ceva wow
Acesta poate fi doar un titlu care poate declanșa o anumită emotie în public.
Titlul poate fi distractiv.
O călătorie în Peru!
Am mers la Sky Diving!
Nu veți crede ceea ce am găsit / Excursie în Peru pentru. 3

Obțineți iluminarea potrivită. De obicei, cel mai bun moment pentru a vlog este în jurul valorii de 8:00 A.M. până la 3:00 P.M. Acestea sunt momentele în care soarele este cel mai prezent.

Aveți un fundal simplu, dar obișnuit.
Puteți cumpăra chiar și un ecran verde. Mai târziu, când ați terminat videoclipul, puteți edita o imagine sau un fundal pe ecranul verde.

Aflați cum să utilizați medii sociale. Când porniți YouTube, va trebui să vă mențineți publicul în viața dvs sociala.
Aceasta înseamnă că va trebui să știți cum să utilizați Twitter, Facebook, Snapchat, Instagram etc.
iti creezi pagina de Facebook,Instagram,snapchat si dai share la fiecare postare de pe Youtube

Încărcați videoclipurile în jurul locului de muncă. Când te alături YouTube, nu vei face automat bani. Cu excepția cazului în care obțineți un număr bun de vizionări pentru videoclipurile dvs., nu vă opriți încă de la serviciul dvs. de zi.

Ascultați-vă publicul. Adresați-le sugestii.
Dacă căutați sugestii de nume, spuneți: „Băieți, caut un nume bun pentru hamsterul meu (sau oricare ar fi cazul). Lasă-mă să știu în comentariile de mai jos ce crezi tu".

Deveniți un „om da". Dacă abonații dvs. doresc să faceți ceva, încercați să o faceți! Le va construi încrederea în tine.
Știți când să spuneți nu. Unele lucruri pe care oamenii vor dori să le faceți nu pot fi sănătoase sau bune pentru dumneavoastră. Spuneți-vă bine privitorilor dvs. într-unul din vlogurile dvs. cum vă simțiți. Tine minte! Spectatorii tăi sunt familia ta, deci trebuie să vorbești cu ei.

Este bine sa asculti si de critici,nu ma refer la jigniri,atac la persoana si la cei care vin cu un text logic care te-ar putea ajuta, nu uita niciodata ca dusmani iti vad slabiciunile cel mai bine, este bine sa vedem ce spun si ei nu sa le ignoram, nu vorbesc de gunoaie infecte, frustrati, complexati

Observați vlog-uri care abordează subiecte similare cu ale dvs. Abonați-vă la canalele YouTube și invitați agenții vloggerilor să vă urmărească conținutul. Făte prieten cu ei!

| KazimirVolkovici explică (pentru RAY):

Mulțumesc mult pentru sfaturi!

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Distribuie-l pe Facebook să îl vadă cât mai multe persoane.
Roagă un prieten să îl distribuie și el.

| KazimirVolkovici explică (pentru Andreeush):

Mulțumesc pentru răspuns!