| DDCC a întrebat:

Salutare tututor!
După foarte multe întrebări puse pe net am observat o chestie la mine: Absolut toate activitățile care mi-au făcut inițial plăcere s-au transformat într-o obsesie apoi după scurt timp în dezinteres total. Vorbesc aici de orice are legătură cu tehnologia, programarea (de la obsesie la...să nu mai aud de ele). Apoi cu filmele, serialele și jocurile, chiar și cele preferate de tip fantasy: am căutat sute de ore pe net din fiecare tip, le-am încercat, nu mi-au mai plăcut deloc. Am descărcat din fiecare, le-am dat o șansă, iar multe din ele nu mi-au plăcut nici din prima zi în care le-am încercat.
Exact așa țin minte că a fost și când întrebam pe cineva nou ceva: aveam câteva subiecte, întrebam foarte rapid și săream de la un subiect la altul.
Spre exemplu ultimul serial la care m-am uitat fascinat a fost Once Upon A Time. Deja a doua oară când mă uit la el m-am uitat la zile distanță, nu a mai fost interesul. Game of thrones nu am reușit să-l văd după câteva sezoane.
Mai e cineva așa ca mine, care a fost fascinat de cele ce am scris mai sus, apoi îl plictisesc?
Căci văd că așa îi la toate activitățile. dacă mai programez ceva sau mă uit la un serial care îi genul meu atunci trebuie să mă aștept la faptul că nu o voi face cu la fel de mare interes și plăcere ca și prima dată când le-am descoperit și m-au entuziasmat?

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Și mie mi s-a întâmplat de vreo două ori să mă apuc de câte un serial și să nu îl termin de văzut până la capăt.

| DDCC explică (pentru Andreeush):

Nu e vorba doar de un serial. E o trecere puternică de la fascinație spre dezinteres și e de câțiva ani.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DDCC):

E comportamentul tipic al ratatilor, dar o sa te obisnuiesti cu o viata de 2 lei, ca toti ratatii.

| Emma30555 a răspuns:

E oarecum normal. Te fascineaza ceva la inceput, apoi nu mai e asa interesant dupa ce consumi produsul respectiv, vrei ceva nou