| Alex a întrebat:

Se poate să-i pară rău lui Dumnezeu de ceva? Aţi observat de ce i-a părut lui Dumnezeu, sau de ce s-a răzgândit?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In afara de faptul ca ne-a creat pe noi nu as vedea ce altceva mai poate regreta

| Razvan a răspuns:

@Anonim.Se vede dupa felul in care vorbesti ca Biblia e singura carte pe care ai citit-o.Nu crezi ca ar trebui sa citesti si altceva, nu stiu ceva in domeniul stiintei pentru a vedea mai multe fete ale problemei. Un filizof a zis:"Cunoaste-te pe tine insuti". Ce inseamna asta? Sa nu fi papagal si sa iei de bun tot ce citesti in carti/ce iti zic altii
Ce numesti tu erezie se numeste o alta perspectiva a problemei. Ce crezi ca te face mai putin crestin daca porti discutii cu atei sau oameni din alte religii
Si pentru cultura ta generala am citit destule opere ale crestinatatii, ba chiar am fost si la olimpiada la religie si am invatat multe lucruri
Dar eu n-am sa pozez intr-un crestin model, care se duce in biserica sa vorbeasca de Boc, sau care isi intoarce fata spre Dumnezeu doar cand are nevoie

| CosteaVlad a răspuns:

Dumnezeu este cu infinit deasupra noastră. Tot ceea ce se întâmplă este pentru că aşa a fost voia Lui, la acel nivel vorbim de o cu totul şi cu totul altfel de judecată, cu mult diferită de a noastră, aşadar nu ai cum să pui problema asta. Nu există termenul "să se răzgândească", Dumnezeu ştie tot ce a fost, tot ce este, şi tot ce va fi. Ţi-am spus, vorbim de un nivel cu mult superior nouă, pe care cu mintea nu îl vei putea percepe şi înţelege niciodată. Acolo nu există "răzgândeală" sau "părere de rău", astea sunt specifice omului.
O seară frumoasă! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Onutzu nu ti frica sa vorbesti asa ceva? Crezi ca el nu stia inainte sa ne creeze ce o sa se intample? El stie ce o sa se intample si peste 100 de ani daca o sa fie lume.Si tu cum poti sa intrebi asa ceva de Dumnezeu, cum sa se razgandesca, crezi ca ii un om? documentati-va fratilor, mai puneti mana si cititi din Biblie.