| ExistaMosCraciun a întrebat:

Semnalase Kronstadt existenta adolescentilor care pun intrebari despre sex. Semnalase Dmonik existenta celor care incearca sa isi rezolve temele pe TPU. Am gasit si eu ceva care ma pune pe ganduri, printre utilizatori:mici vrajitoare si Harry Poteri care viseaza farmece, incantatii sataniste, papusi vodoo si sange in cafea pentru "legarea" partenerului. Intrebarea este: What The F--ca? Bai oameni buni, lumea asta e atat de minunata si diversa, bibliotecile sunt pline de carti, acces la internet este, Discovery este, Monopoly, Rummy, asemenea ( si cate si mai cate!). Deci la ce va trebuie toate astea? Haide, ma, raspundeti si bagati argumente!

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Ceva ma face sa cred ca-i vorba de o joaca tembela, ca nici ei nu se iau in serios cand baga subiecte din astea.
De altfel, a devenit agasant sa cauti o intrebare pusa pe bune, sunt prea multe cele date la misto.Si uite-asa ne invatam sa inghitim toate prostiile si iesim afara, in real, mai superficiali ca niciodata.
Daca TPU ar fi al meu, m-ar cocosa raspunderea morala fata de tot ceea ce se scoate pe gura pe-aici. Mie nu mi-e totuna ca sunt colega de TPU cu litlle tweety, sau ca in lista mea de prieteni il am pe expertzoolog(pe care asa il pot urmari indeaproape pentru ideile sale mai mult decat originale).
Dar, pana la urma, si viata bate campii, cum bine spunea cineva.

4 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Am citit si eu dorinta exprimata de cineva care cauta un aparat de detectat fantome; si m-am gandit :care sa fie oare, originea unei atat de insistente si frecvente tendinte de a evada din real? Si mi-am explicat toate aceste intrebari despre care tu amintesti, printr-o nemaipomenita invazie a paranormalului pe foarte multe canale de informatie, de la reviste specializate pe tema, pana la canale stiintifice, cunoscute pentru rigoarea lor, precum Discovery.Nu stiu de ce, dar lumea e invadata de clarvazatori care rezolva investigatii criminalistie, de indivizi care stau de vorba cu spirite ale celor plecati dintre vii, de oameni ce par seriosi cautand fantome prin case bantuite. Exista cu adevarat o lume stranie care populeaza cele mai vizionate canale de informatie, asa incat tot ce citim noi pe site, mai ales din partea celor foarte tineri, nu e decat un mic ecou al celor ce pretind ca fac stiinta detectand stafii, s.a.Paranormalul,magia,vrajitoria,semne interpretabile in fel si chip ne invadeaza existenta; e foarte interesant de stiut care ar fi izvorul, sursa acestei impregnari a realitatii cu inchipuiri pana mai ieri in apanajul doar a unei categorii ce starnea neincredere.Eu cred ca lumea s-a sufocat de prea multa"materie"si revine, sau cautas a revina, la "idee"; la prototipurile platoniene existente indaratul fiecarui lucru material. Tu spui ca ar trebui sa recurgem la Discovery; dar ce te faci daca tocmai acolo, in orele tarzii ale noptii, o echipa de oameni seriosi detecteaza fantome? Si daca pe Zone Reality, un anume Edwards, vorbeste cu mortii, in fata unor sali pline de oameni care asteapta mesaje de la cei dusi din lume? Asa incat repet:site-ul nostru nu e decat un mic ecou intr-o lume mica, a celor ce se petrec in lumea cea mare; pana mai ieri acut si agresiv materialista.Numai bine.

April
| April a răspuns:

Amaraciune:e de-ajuns "sa bagi'intr-un text cuvinte precum"tembel',"pe bune","misto""prostii""cocosa""a bate campii' ca el sa devina valoros.Nu e un repros, e doar o constatare.Fiindca nu ma intereseaza vreo recompensa ci doar adevarul.De fapt eu sunt de vina am crezut ca e chiar o conversatie.Nu voi mai"baga "niciodata argumente.Scuze.

| ExistaMosCraciun explică:

@Rinocerbo, ex- Leopardoanco, fataaaaaa, mie imi esti tare draga. Hauuuuuuliu!
Domnle', cate funde "are" unii si tot nu le "ajunge". Sa ploua cu stupid, sa ploua cu stupid! Ah, da, daaaaaaa!

| Leocerba a răspuns:

Nyx, politicos ar fi s-o iei pe April de pe mine I don't want to see
(hehehe, glumesc si voi glumi un pic si-n continuare)
Doamna April, eu mi-am asumat acest experiment filologic, acest limbaj comentabil, pentru ca eu fac un studiu personal in legatura cu influenta suferita de catre cititori, ba chiar manipularea lor, as indrazni sa spun, in cazul in care autenticul invadeaza cu argoul său impardonabil puritatea artisticului in limba.
In cazul de fata, valoarea raspunsului meu aflat primul in lista consta nu in limbajul smecheresc(forma) ci in adevarul exprimat(fond). Sper. Iar valoarea celui de-al doilea raspuns al meu, adresat dumneavoastra, sta in limbajul elevat(forma)mai mult decat in adevarul dezvaluit(fond).
"De fapt eu sunt de vina am crezut ca e chiar o conversatie"... dar e o conversatie, pana la urma, doamna, in care asa vorbesc eu:mai virusat thinking