| Alexboss121 a întrebat:

Simt ca intru in depresie, incerc sa ies, sa imi fac prieteni dar clachez si devin evitat ori mi se face bullying. Habar nu am ce sa fac, nici nu mai vreau sa ies pe afara, stau tot timpul pe telefon/laptop. Am inceput sa am si probleme aproape de orbire si altceva nu pot sa fac, am inceput sa-mi urasc viata crying

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Ioanaange a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta, chiar dacă nu ai pus nici o întrebare iti propun sa ne gândim împreună la problema ta.
Singurătatea este o problema cu care ne confruntam toți, ABSOLUT TOTI, intr-un anumit punct al vieții noastre. Poate ți se va părea ciudat, dar fiecare dintre noi avem momente când simțim ca viata noastră nu are nici un sens, ca nu avem pe nimeni lângă noi, ca nu ne iubește nimeni, ca nu vom mai fi niciodata fericiți. Este normal sa simțim asta, este normal sa fii trist, foarte trist uneori, nu este nimic greșit la tine.
Viata este minunata, apoi devine greu de suportat, apoi este minunata iar. Sa ții minte asta.

Acum, în practica sa stii ca singuratatea este o stare pe care de cele mai multe ori o alegem singuri. Te-ai saturat? Foarte bine, e timpul pentru o schimbare. Ieși din casă, ieși din casa și atunci când simți ca nu te poți ridica din pat. E primul pas. Fa o plimbare, mergi intr-un parc, la o cafenea, la un concert, la un muzeu, mergi la cumpărături, la un meci de fotbal, la biblioteca, la biserica, la o ruda apropiata, nu ai nevoie de cineva ca sa faci toate lucrurile astea. Crede-ma! Tu trebuie sa te simți bine în compania ta inainte sa te simți bine în compania altor persoane.

Eu cred ca ești o persoana minunata, de fapt nu cred, sunt convinsa si trebuie sa fii și tu convins de asta. Arata lumii cine ești tu cu adevarat, stiu, e greu, dar exista undeva acolo un grup în care te vei potrivi perfect. Totul este sa ai răbdare și sa nu te dai niciodata bătut. Uite o idee, cauta în orașul tău persoane cu interese comune, inscrie-te la un club de fotbal, teatru, drumeții pe munte, lectura, karate, gaming sau orice te interesează le tine. În perioada actuala poți face asta pe Facebook ca tot ai spus ca stai mult pe telefon. Pune întrebări, răspunde la întrebări, fii deschis și onest cu ceilalți, nu ai de unde sa știi cum vei lega prietenii care sa dureze o viata.

Daca problema persista sa stii ca nu este nici o rușine în a consulta un specialist. De multe ori psihologul ne deznoada gandurile ca pe un ghem de ață pana ne dam seama singuri ca situația nu e asa de încurcată cum ni se parea noua. Ai grija de tine!

| Alexboss121 explică (pentru Ioanaange):

Multumesc mult ca ti ai luat din timpul tau sa imi raspunzi

9 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Nu ai gasit tu persoanele care trebuiewinking... Probleme aproape de orbire? Cum adica?

| Alexboss121 explică (pentru Celcestietot):

Am inceput sa vad puncte plutitoare s au multiplicat am luat si ceva picaturi si nu s au dus se tot multiplica si nu stiu ce se va intampla

| Celcestietot a răspuns (pentru Alexboss121):

Du-te la oftalmolog daca n-ai facut-o, este cel mai bine asa. Acelea se numesc miodezopsii si oamenii pot sta toata viata cu ele fara sa orbeasca, crede-ma. Cu alimentatia si odihna cum stai, ochii te dor sau tamplele?

| Alexboss121 explică (pentru Celcestietot):

Nu ma doare nimic odihna bine alimentatia nu stiu si nu suport sa stau afara cu punctele alea miscandu se oriunde, de la lumina apar si sunt prea enervante si multe :/

| Celcestietot a răspuns (pentru Alexboss121):

Atunci nu ar trebui sa ai probleme grave.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E usor sa-ti faci prieteni, greu sa-i pastrezi.Cauta persoane care au interese cu ale tale si vezi ce iese

| Crissi99 a răspuns:

Putem discuta, dacă dorești. happy

| Alexboss121 explică (pentru Crissi99):

Welp Instagram alexoarecare