| solo123 a întrebat:

Stateam de vorba cu cineva, care a inceput sa barfeasca pe altul. Apoi mi-a trecut prin cap, oare ce spune despre mine cand nu sunt prin preajma?

Ati incercat vreodata sa aflati ce barfesc oamenii despre voi? Cum v-ati simtit voi si cum s-a simtit barfitorul?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Barfesc pentru ca ei sant inferiori si nu stie sa faca un bine pentru ei, au in cap numai probleme si greutati in viata. Numai nu se poate si nu ma complic deloc le convine sa critice altii. Si tine de mentalitate

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Bârfa a fost o dată și este acum modalitatea de conexiune socială.

| Naty1 a răspuns:

In primul rand stiu ca sunt barfita, imi dau seama dupa ei ca nu incap de mine plus ca mi se spune sau chiar ii aud eu.
Eu nu ma simt nici cum, ba poate putin mândră ca sunt atat de importanta incat uni nu isi pot trăi viata daca nu o stiu sau povestesc pe a mea.Ei, ei se simt ca niște frustrați invidiosi si constienti ca sunt mult mai jos si mai inferiori.

| ScofieId a răspuns:

Evident că am fost curios. Trebuie sa fi foarte deștept si sa știi cu ce prieteni sa te apropii mai mult si sa va oferiti increderea reciproc. Asa am procedat eu si ducand discuția cu un prieten de încredere am adus acest aspect in prim-plan si a inceput sa-mi povestească. Ei stateau undeva toti conferința telefonică iar eu cand scriam pe grup cate ceva, acea persoana comenta si ma jignea cu "uite.l si p.asta, ce destept se crede dar e văi de *** lui. Ma enerveaza!" l.a care a luat parte si alt prieten mai apropiat de el si a inceput si ala sa bage pareri si etichete nedorite la adresa mea. Au fost cateva zile cand am tacut, nu l.am bagat in seama pentru ca nu voiam sa il iau dintr.o data la rost si sa-mi dau prietenul in gat ca mi.a divulgat ceva despre ei, insa stiam cu cine am de.a face si urma sa ma conformez. Până la urma s-a suparat si prietenul meu bun pe el din nu stiu ce motiv si a fost si el genul care nu prea era de acord cu actiunile lui si pana la urma a inceput micul fight de unde omul pur si simplu a tacut, n.a mai spus nimic decat "lasa, fie cum spui tu" sau "si tu m.ai vorbit pe la spate" (asta e o vorbă universală, simtindu.se incoltit a trebuit sa atace si cu o minciună doar ca sa pasese o replica). După asta m.am indepartat de tot de toti pentru ca ei erau din regiuni diferite iar noi vorbeam pe net toti pe un grup, si am decis ca prietenii ti faci greu si cel mai bine in realitate.