| Ramo137 a întrebat:

Stiti acel moment cand esti prieten cu mai multa lume, insa tu incerci sa fii o persoana cat mai calma si mai open minded, care vorbeste respectos cu toti, inveti psihologia, linistea interioara si nu razi de nimeni si ca nu te integrezi cu altfel de oameni, toxici, care barfesc si injura si judeca, sa te injure si sa manance ca.t despre tine la altii prin spatele tau? laughing)Cand ei iti vorbeau urat si daca spuneai ca te deranjeaza, cica: bine dupa faptele nu se schimbau si acum ca pur si simplu pleci de la ce te streseaza si de ce iti distruge starile tale bune, tot ei sa te vorbeasa de 3 luni continuu pe la spate si sa vezi de la altii laughing?

Cel putin eu nu am facut niciodata asa ceva, de asta nu inteleg cum se poate ca cineva sa fie asa sarpe si daca nu ii mai esti de folos sa fie asa slabi de caracter si sa te vb de fata cu strainii si sa minta despre tine cand nu gasesc ceva rau de spus.
Iti creeaza o imagine proasta pe degeaba.

Ce parere aveti? Cum ati proceda? Cum ati procedat cand va intelegeati bine cu cineva si dintr-o data acea persoana si-a creat alti prieteni intr-un mediu toxic si rautacios si va vorbeste de sus, nu va respecta si nici nu explica de ce face asta, dar continua sa o faca.

Dau funda! Multumesc!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Rami nu poti fii prieten cu toata lumea cat despre ce spun alti e treabs lor, asa cum iti alegi prieteni asa ii ai

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Iartă, uită și mergi mai departe. Nu a murit încă nimeni de bârfe.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Pe mine m-ar deranja doar daca ar fi adevărat ceea ce spune rău despre mine. Știi expresia : "Adevărul supăra omul".

| Ramo137 explică (pentru TamplaruAnisoara):

E deranjant ca altii ii cred si dupa se uita strainii urat la mine, ca cred minciuni. Asta e aiurea un pic. de acolo imi iau filme ca poate o sa iau parte de bataie pe strada si etc doar de la prostia unora