| eijibanana75 a întrebat:

Sunt eu singura de aici care efectiv nu suportă copii mai mici de zece ani pe rețelele de socializare? Sau în general rețelele de socializare în general? (mă refer la tik tok, Instagram, etc)

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Tik tok n-am și nici n-am de gând, Instagram e singurul care îmi place.

| lpavel a răspuns:

NU! nu esti singura! de fapt copiii sub 10 ani nici nu ar trebui lasati sa intre pe net! La acea varsta eu nici la tv n-aveam voie sa stau cat vreau... laughing

| eijibanana75 explică (pentru lpavel):

Mă bucur că nu sunt singura. am tik tok, chiar dacă nu îmi prea place( nu mă uit la dansuri sau lucruri de genul, mă uit la tot felul de artiști, small business și chestiustiuni de genul) mă termină în schimb copiii pop it, sau în general copiii cu jucării fidget, copiii care fac videoclipuri cu gacha heat, ăia de 9 ani care dau cu laptopul prin curte, copiii care se cred, estetici, doar pentru că își șterg masa sau pun mâna pe o frunză și apoi pe un pahar. mai sunt fanpageurile cu charli care sunt fetițe bătute în cap să facă edituri în picsart și capcut, copiii care se cred depresivi fără să știe ce e depresia, fanpage pentru bille eliesh/ ariana grande/etc, care la fel, sunt bătute în cap să facă edituri în picsart și capcut.