|

Sunt o ființă retardata și nu ca aș credea în vise sau ceva, dar nu pot să uit acest vis. Imi amintesc absolut fiecare detaliu. Eram la o masă cu persoana pe care o plac și la o alta masă de langa ușa restaurantului în care ne aflăm era o fetiță în jur de 7-8 ani cu părul negru. Stateam la o masă de lângă geam, zona era foarte luminoasă față de masă la care stătea fetita, unde erau trase jaluzelele. Persoana pe care o plac me ținea strâns de mână, totuși am ignorat-o și am mers la fetiță. Părea că eram foarte atașat de ea; o imbratisam, alintam, iar ea se juca cu un colier de la gâtul meu. Efectiv nu pot uita acel colier. Avea atârnat o mică sculptură din lemn ce reprezenta ochiul acela de la egipteni. Fetiță m-a tras de lantisor iar în acel moment a venit o femeie la noi și mi-a spus să plătesc pentru pagubele cauzate sau ceva de genul. În momentul acela am sărit pe ușa și spun sărit pentru ca ușa era la o distanță considerabilă de asfalt. Mai departe țin minte doar ochiul egiptean și ca a venit o tiganca fără ochi care mi-a spus să fug mai repede. Apoi m-am trezit plângând.
Nu pot să uit cum persoana pe care o plac ma strângea de mână, felul în care alintam fetiță, cazatura, tiganca și în special ochiul egiptean. Ochiul ala nu în pot uita nici dacă vreau.
Dacă este pe aici cineva care se pricepe la vise, imi poate spune și mie care e faza. Va rog tare mult.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Visele pot veni cu o puternica incarcatura emotionala dar asta nu inseamna ca au neaparat sens. Problema cu visele e ca ele sunt proiectate sa dispara din memorie relativ repede dupa ce te trezesti, dar daca depui efort consient sa ti-l derulezi in cap acesta va ramane acolo si din cauza ca nu putem functiona altfel si creierul nostru are nevoie sa desluseasca un sens din orice o sa il rumegi la infinit pana cand crezi ca vezi ceva in el de are sens.

In vise revezi motive si teme pe care le-ai trait in viata de zi cu zi pe care creierul tau le amesteca intr-o cirba onirica, posibl ca visul sa reflecte ceva ce iti doresti sau te temi sa se intample dar niveni altcienva nu o sa poata interpreta treaba aia pentru ca simbolsticile nu-s universale, simbolul ala egipteam poate insemna pentru tine o chestie unica care nu mai apare la alt om.

Evident ca exista oameni care pentru pretul potivit iti interpreteaza orice dar realitatea e ca o sa te alegi doar cu banii luati happy

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Nu esti retardat si eu am avut un vis asemanator pe vremea cand eram fata interesant ca din toata viata mea vreo 5 vise tin minte desi visez in fiecare noate.Deci nu nu a avut nici o repercursiune asupra vietii mele, fata mea a avut vise repetitive care peste multi ani s-au adeverit. Daca ai vise repetitive se adeveresc. Fetita visata poate insemna viitorul tau copil, tiganca noroc iar alergatura si cazaturile ca o sa trebuiasca sa depui mult efort pana ajungi sa intemeiezi o familie si pana sa ai primul copil. Daca niciodata nu ai fost impreionat de un colier si nu te-ai uitat in ultima vreme la ceva asemanator poate insemna ceva, dar ce asta deja ma depaseste.Dar daca ai vazut sau te-ai uitat la asa ceva in trecutul nu prea indepartat inseamna doar ca ti-a influentat subconstientul. Daca nu chiar ar fi interesant sa afli.

| a răspuns:

Ar fi bine să nu dai prea multă importanță acelui vis.