| acerr a întrebat:

Sunt persoane aici din jud alba?
Incerc sa fac o manifestie Pro Animal in Alba julia.

8 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Yee! Eu nu sunt.

| TheGentleman a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Get a job. Get a life. Nu o să convingi pe nimeni, așa cum nici pe tine nu te poate convinge nimeni să mănânci carne. Nu mai spama lozinci degeaba

| acerr explică (pentru TheGentleman):

Când vom înceta cu opresiunile şi violența împotriva animalelor, atunci înseamnă că am urcat încă o treaptă pe scara evoluției.
daca esti un mancau de 2 bani,nu trebuie sa fi si dur, poti spune ce vrei, lipsa de stima pentru animale valabil pentru toti mancatorii de carne, nu va face genii, fimpotriva, lispa de informatii arata cat de cult esti.

Okok. de ce crezi ca a manca carne este f important? dar sti ce maninci? ce ai in farfurie? o imitatie de carne care va duce la depresii

Am intrebat daca sunt persoane din jud alba,, vezi o manifestie in Londra

| TheGentleman a răspuns (pentru acerr):

Dragă, în natură nu există nici opresiune, nici violență. Adică acestea sunt ceva firesc. Îți propun să mergi în savană sau în Siberia și să duci un stil de viață vegan. Cât vei supraviețui?

Îți lipsesc noțiuni elementare de biologie, zoologie, lanț trofic samd

| acerr explică:

Oamenii iubitori de animale, vegetarieni si vegani
poate reusesc sa fac o manifestie in alba julia, nu este usor! dar participarea conteza, Implicate si tu!

| acerr explică:

Oamenii iubitori de animale, vegetarieni si vegani
poate reusesc sa fac o manifestie in alba julia, nu este usor! dar participarea conteza, participa si TU