| Effyyyy a întrebat:

Tot nu pot scapa de aceasta frica. nu pot sta cu calculatoru stins:lmie frica de intunericx. x

Răspuns Câştigător
| Melissa_4345 a răspuns:

Pune-ti televizorul in pat.

funda si mie?big grin

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Iti poti lasa veioza deschisa.

| Woofy a răspuns:

Este ceva perfect normal.Si eu am 14 ani si nu mi-e rusine sa recunosc ca am momente in care mi-e frica.Seara,inainte de culcare, eu aprind televizorul si il programez sa se opreasca in 15 minute, timp in care eu adorm.ai putea incerca.Atfel vei avea o "companie" care sa iti faca lumina si sa iti si vorbeasca in acelasi timp. Daca consideri ca televizorul nu te ajuta sa adormi incearca sa iti iei o lampa de veghe care consuma putin.Asa vei vedea totul in camera si vei sti ca nu ai de ce sa te temi.Si nu uita.Atunci cand ti-e frica incearca sa gasesti cauza acestei frici si infrunt-o.Vei vedea ca nu este nimic neobisnuit de care sa te temi.`happy

| AlexandruVlad432 a răspuns:

Buna, si mie mi-a fost foarte mult timp frica de intuneric.De obicei ma asezam undeva(cu spatele sprijinit de ceva, nu stiu de ce exact)si incercam sa constientizez ca imi este frica, iar dupa incercam sa ma gandesc la ceva ce m-ar face sa ma simt mai bine, un banc etc.Incetul cu incetul am scapat de aceasta frica, mergand prin intuneric(cautand ceva spre exemplu) dandu-mi seama ca nu e asa de rau.Incearca si tu, cand crezi ca poti(nu trebuie sa te grabesti), sa stingi lumina intr-o camera, sa intri in ea si sa cauti ceva. Dupa ce gasesti acel "ceva", intoarce-te intr-o zona luminata si apoi aprinde lumina si in camera ta.Incearca acest exercitiu de mai multe ori si poate reusesti sa nu iti mai fie frica big grin. De obicei cand vreau sa ma motivez ascult Don't Hold Back-The Sleeping(versurile ma motiveaza). Succes!(apropo, azi am ramas 1 ora fara curent, in intuneric, singur big grin dar a fost misto big grin)

| dEEa_8468 a răspuns:

Si mie imi este frica de cand eram mica ma tem!
dar eu las tv aprins cam 30 min pana adorim cum face si Woofy
sau ia-ti un animal de companie

Întrebări similare