Hai pe bune, așa iți petreci tu paștele, in șaormerie?
Asa comemorezi tu evenimentul fundamental al creștinismului, Învierea lui Iisus Hristos, considerat Fiul lui Dumnezeu, cu o șaormă in mână și apoi eructând/râgâind cu tărie?
Păi uite eu nu vreau să stau cu neamurile la masă care ar fi problema?
Nu sunt din Arad, dar prima data as verifica mall-urile, ca au cele mai mari sanse sa fie deschise, pentru mancare, locuri de joaca, cinema, etc.
Magazinele probabil nu vor fi deschise.
Am văzut ca mall ul va fi deschis dar la mâncare nu doar la cinema
Pai, aia zic. Mergi in mall si sigur gasesti o shaormerie deschisa. Desi nu mi se pare cel mai potrivit loc de sarbatoare.
Eu opresc in mall-uri cand conduc multe ore, pentru toaleta si mancare. Au devenit niste locuri aglomerate, de rutina. De sarbatori as recomanda ceva mai retras, linistit, cum ar fi un restaurant din afara orasului, cu ceva natura in jur.
Iti faci acum cumparaturile si te duci duminica la iarba verde. Totul e inchis de Paste si pana luni la pranz cand se deschid marile centre comerciale.
Salut! De Paște, unele shaormerii și restaurante din Arad rămân deschise, mai ales cele din mall-uri sau centre comerciale (ex: Atrium Mall). Îți recomand să verifici paginile de Facebook ale localurilor preferate – de multe ori postează acolo programul special de sărbători. De asemenea, aplicațiile de livrare (Glovo, Tazz, Bolt Food) îți pot arăta ce localuri sunt deschise în timp real.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: