@littleyoyo nu mai e raluca admin si stela, iar referitor la raspunsul lui vlad, e faptul ca poate sa aiba mai multe conturi persoana respectiva si isi da sg fundite, ceeace denota goana asta dupa funde si prostie multa
Ti-am citit si aseara un raspuns legat de fata asta! S-ar putea sa ai dreptate! Nu semnala inca la Stela, pentru ca exista posibilitatea ca cele doua sa fie surori( si folosesc acelasi pc, implicit acelasi ip) sau pot fi cele mai bune prietene!
Mai asteapta! Mai urmareste-le!
Pff. daca este aceiasi fata cu doua conturi. nu prea este ok. Dar cred ca ea vrea sa devina expert TPU si nu stie cum . Fata aceea crede ca oamenii nu-si dau seama ca are doua conturi, mai ales ca are acele "dovezi"
. I mean... daca cineva are 2-3 funde de la o anumita persoana, poate fi numita coincidenta. Dar, daca are 20 de funde de la cineva, nu mai este coincidenta, right?!
PS: Daca vrei sa afle adminii TPU, ii poti trimite un mesaj Ralucai [admin pentru acest site], si sa-i scrii ce nu-ti convine! Sper ca te-am ajutat - asta este parerea mea despre aceasta 'problema' *_*
pinguinuVerde întreabă:
PrettyDollRock întreabă: