|

Ultima intrebare pe ziua de azi.

De ce nu s-a descoperit un leac pentru toate tipurile de cancer, pentru leucemie, pentru toate bolile umane, pe baza de animale? De ce nu se fac din grasime animala?

Pentru ca baza sunt plantele.

78 Raportează Evaluează
78 răspunsuri:
| a răspuns:

Deocamdata nu s-a rezolvat nici un tip de cancer. Unde pui cancerul este o boala,nu este un daunator,parazit,deci nu il poti combate cu antibiotice.
Cred ca tu incurci avioanele cu submarinele laughing Cancerul este provacat de propriul organism,asta asa pentru cultura ta generala.
Mai exact toate bolile sunt de fapt defectiuni ale organismului.
Antibioticile ataca bacterii,deci alte organisme straine care patrund in organism,bacterii,ciuperci,altele omoara paurici,paduchi,viermi intestinali si asa mai departe.

Deci cand spui BOALA ar trebui,desi sa generalizat si acum oamenii zic boala la orice,dar normal boala este o defectiune a organismului.
Ca sa o remediezi,trebuie sa cunosti in primul rand toate piesele care alclatuiesc organismul,nu doara astea vizibile ci si cele care nu se vad laughing acolo e buba,acolo oamenii is cam pe dinafara
Daca am cunoaste toate piesele si ce face fiecare piesa,am putea rezolva destule boli.

De ce se fac multe medicamente din plante? Pt ca plantele sunt cele mai vechi organisme de pe aceasta planeta,timp in care siau perfectionat toate sistemele,plantele is comparabile cu o stea laughing daca stii ce face o stea,cam pe acolo poate face si o planta amarata laughing
Dar stai linistit ca sunt si medicamente pe baza animala,sunt unele vitamine ce nu le gasesti in plante,ca urmare trebuie sa folosesti si animale sa le obtii.

Totul tine sa te informezi,nu doara sa casti gura la ce spune unu altul,ori sa asculti ce spun unia,tu una auzi si alta pricepi laughing

Glucoza nu e slanina laughing dupa cum am zis tu confunzi avioanele cu submarinele.
Grasimea e garsime glucoza e zagar asa mai babeste zis,iar slanina e o lipida, mai academic vorbind, asta daca ai trecut si pe la scoala.

Ca urmare daca tu ai nevoei de enegie rapid, aia se ia din glucoza, deci daca iti bagi slanina laughing te-ai dus dracu organismul proceseaza si slanina ta mai greu, dapai alta slanina bagta in tine.
Mai pune mana pe o carte ceva laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Mai pune si dumneata mana si pe alte cărți decât cele citite pana acum si vei cunoaște mai multe despre cancer si nu numai.O astfel de carte se intitulează "Studiul China" scrisa chiar de seful grupului de medici care au făcut aceste studii pe parcursul a treizeci de ani pe nume T. Colin Campbell.
Si vei cunoaște ca carnea alimentează nu numai cancerul ci majoritatea bolilor. Iar medicamente din carne nu am cunoștință, dar medicamente din fecalele animalelor da. Vitamina B 12 atât de controversata se extrage din ele. Daca carnea conține vitamina B 12 rezulta ca e îmbâcsita cu bacterii, deoarece ea este exact bacterie. Dar bacterii sunt si pe fructe si legume, si fara sa știm, atunci când luam un fruct sau o leguma si o consumam direc din grădină ( vorbesc de cele netratate chimic) de fapt organismul își ia din ele si B12, pe langa ceilalți nutrientii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Pai asta ziceam, sa le blage slanina pentru ca animalul pentru multi e doar animal.
aniamlul are nevoie de iubire, de ingrijire si de respect precum omul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Bine draga., eu am B12 VEGAN,
mai citeste si tu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

laughing asa si unde vrei sa ajungi? Sau ce vrei sa arati? Vad ca de cancer este parelel cu gardu, nu ai spus nimic clar.Eu stiu f bine cei ala cancer, tu esti pe dinafara complet.
Iara bacteriile daca alea contin vitamina b12 neam dat dracu laughing daca era asa atunci nici nu mai era nevoie sa le mancam,organismul uman este plin de bacterii la greu,foarte multe mor,apoi is inlocuite de altele,deci am avea vitamina minune fara probleme, deci ce spui tu esti departe.

Oamenii maninca fara sa vrea animale, adica insecte, oaua de insecte insecte moarte, dar asta fara sa aiba habar.
In faina aia e macinata dar cate insecte nu-s macinate odata cu acele boabe, sau cate boabe nu au in ele oua de insecte.Lasa tu faina afara din punga sau din frigider si vei vedea in cateva zile plina d e viermi laughing
De acolo vine si ceva vitamine in cazul astora vegani, care ei spun ca nu ar consuma carne sau animale.
Insa ei habar nu au ce maninca.
Studiul China nu ma intereseaza, nu-s curios, chinezii is niste extraterestrii, tot ce e pe acolo e ciudat, extraterestru laughing deci nu-s curios sub nici o forma ce balarii mai scriu ei.

Deci dupa tine vitamina b12 este o bacterie laughing e bun si asa rau dai inainte
Mancarea nu imbolnaveste pe absolut nimeni. Oameni is bolnavi pentru ca se ajuta intre ei,asta daca chiar vrei sa stii cum sta treaba.
Toate bolile is genetice, se transmit de colo colo si asta datorita ca omu se ajuta, sa ajutat intre ei de la inceput, iar chestia asta ia dus aproape la groapa.
Du-te in lumea salbatica animala si nu o sa vezi animale bolnave, nu ai cum, pentru ca nu sunt asa ceva.In lumea animala,unde individu nu se ajuta cu altul,cel bolnav sau care are problema este eliminat imediat,dispare fara sa mai lase urmasi. Daca ar lasa urmasi chestia aia ar duce la disparitia speciei.

Omu sa ajutat unu cu altul,ai suferinzi nu doara ca au primit ajutor,sau apucat sa mai toarne si urmasi si uite asa am ajuns cea mai bolnava specie de pe planeta asta.
Asta e adevaru, nu ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Omoram tot ce misca, taiem tot ce e verde, poluam orice patratica de pamant sau apa. Nu suntem primii oameni de pe pamant si poate nu vom fi nici ultimii dar cert e ca natura a gasit mereu o cale de a-si reface echilibrul distrugand omul de cele mai multe ori. Suntem asa amuzanti cand afirmam :"sa salvam planeta " ...mai de graba am spune sa ne salvam pe noi pastrand planeta asa cum am gasit-o.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Studiul china e o mizerie.

https://www.cristianmargarit.ro/2013/03/studiul-china/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Nici eu nu iau suplimente de vitamina B12. Mai înțeles greșit. Eu din 2007 nu mai consum proteina animala si toate analizele îmi ies foarte bune, inclusiv B 12.Se găsește si in vegetale si in fulgii de drojdie pe care o folosesc in loc de ou pentru legare ex: chiftele, perișoare etc.
Prin ceea ce am scris voiam sa se deducă cat de toxica este carnea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Ați văzut vreodata un lup sau vulpe pe viu, nu in poze sau video? Dar un elefant? Care este diferență? Stiu ca B 12 este produsa de microorganisme care se găsesc si in sol, si atunci plantele crescute pe astfel de soluri conțin si B 12.Mai mult este produsa si de către microorganisme le care se găsesc in intestinele animalelor, inclusiv ale omului. Insa cantitatea produsa in intestinele noastre nu este abdorbita in mod adecvat uneori de aceea este recomandat sa consumam B12 din alimente. Fiindcă trăim dintr-o lume atât de sterilizata încât rareori ajungem in contact direct cu microorganismele născute in sol producătoare de B12, se recomanda sa nu fie spălate excesiv vegetalele si rădăcinoasele si nici curățată coaja de pe ele.Se estimează ca noi depozitam B12 pe timp de trei ani. Citat din cartea Sănătate si Vindecate... De Sorin Nicola
"Hausmann si col. au izolat vitamina B12 din mușchiul de bou, din diverse culturi microbiene, din balega de vaca, din dejectiile berbecului.
Ea este prezenta in băligarul de vaca si atunci se numește vitamina Bm ( de la manure - bălegar), si in dejecțiile umane.
In medicina științifică, mai mult decât in oricare alt domeniu: ' adevărul de astăzi poate fi eroare mâine.'
Simplu si înțelept este -pentru majoritatea bolnavilor - sa aibă încredere in natura si să-i ceara ajutorul." Jean Valnet, Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale. pag.52-53

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Ai văzut vreodată lup sau vulpe pe viu?
Dar un elefant?
Care-i diferența?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Unde vrei sa ajungi? Ca elefantul e vegetarian?

Asa compara-l cu un T-Rex...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Elefantul:
Areal : Asia si Africa.
Habitat:păduri, savane, deserturi.
Hrana : Ierbivore.
Mărime: 2-4 m
Greutate : 3-3, 5 tone.
Viteza: 40 km/ora
Media vârstă: 55-70 ani.
Rinocelul:
Areal:Africa, Asia.
Hrana : Ierbivore
Mărime : 1, 3- 2, 2 m
Greutate : 0, 8-3, 5 tone
Viteza: 48 km/ora
Media vârstă: 10-12 ani.
Sursa:www.toate animalele.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Ca elefantul si restul, dar oamenii de ce nu pot? ce crezi ca pierzi? de ce nu ai mila de animale? trebuie sa moara ca ai pofta de friptura? de ce nu esti documentat? vezi video Barcelona save aniamls

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Loll,am vazut real, si urs cu doi pui la 10 metri!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Eu am întrebat pentru ca el a sugerat dintr-un raspuns ca animalele carnivore ar arata mai bine decat cele ierbivore.Si am dat exemple ca sa vadă singur care este diferență. Daca l-am inteles greșit îmi cer scuze. Eu doar vulpi am văzut pe viu chiar la mine in gradina, dar si din poze poți observa in ce hal arata, macar ca zilnic se aprovizionează cu păsări din curțile oamenilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Dar ouale, branza, mierea, etc. ce au? Oul este un super aliment spre exemplu. Si nu moare nimeni daca mananc eu cateva oua si o bucata de branza sau un iaurt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Daca ai nevoie de energie rapida ia 2 maini de spanac juma de telin 3 morcovi si un mar.te asigur ca zbori

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

De ce ar fi oul super? pentru ca ai vazut cateva recomnadari scrise de tampiti? are 80 sub rele si 4 bune

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Deci esti vegana? sorry abia acum am citit ce ai scris! Pai sa traim atunci! si ii las pe cei cu carnea in plata domnului, vorbeste rautatea din ei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Știi ce este oul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Un superaliment.

https://www.cristianmargarit.ro/2008/10/oul-aliment-aproape-complet/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Mai documenteaza-te:
https://www.cristianmargarit.ro/2008/10/oul-aliment-aproape-complet/

Eu consum oua (inclusiv 10-15 pe saptamana uneori) si am colesterolul in parametrii normali (si NU, cand fac analizele anuale nu fac doar colesterolul general, ci ambii: cel rau si cel bun).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Ți-aș spune eu dar îmi este jena. Daca vrei sa afli raspunsul vizionează ce ti -am scris. Oul are 250 mg de colesterol. Daca mănânci 3 oua la o masa in total 750 mg. O sa faci infarct! Consulta un medic cardiolog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Joe Weider manca 5-6 oua pe zi si a ajuns la 92 de ani. Conteaza si cat sport faci + alti factori.

Cine face sport pentru forta si masa musculara mananca mult mai multe oua decat un om normal, fara sa aiba probleme.

p.s.: oul de asemenea mareste colesterolul bun, care ajuta la curatarea vaselor de sange.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Ca o completare:
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/copil-atat-de-subnutrit-ca-nici-nu-i-au-crescut-dintii-cum-au-fost-pedepsiti-parintii.html

"după ce și-au hrănit copilul numai cu mâncare vegană. Micuța devenise atât de subnutrită, încât nici nu-i mai dăduseră dinții."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

In Biserica Adventista din care am făcut parte eu cunosc doua fetițe de aceiași vârstă care s-au născut din mame vegetariene total si care au fost crescute tot cu dieta vegetariana care sunt ok si fizic si psihic, învăța f.bine sunt la liceu. Cazul de care îmi vorbești l-am auzit la știri, dar eu nu cred nimic, ci doar se face propaganda pentru ca sunt interesati sa nu devina lumea vegetariana pentru ca se dorește ca industria cărnii si fermele de animale si odată cu ele industria farmaceutica sa nu dea faliment.
Numai cei ce testează dieta vegetariana pe propria piele își pot da seama ca ei mint.
De ce nu dau exemple si de copii si oameni a căror viata a depins de aceasta dieta altfel ar fi murit?
Daca intri pe site veganilor vei vedea cazuri care au fost mutilate prin membre amputate, sâni tăiați si alte operații care nu se vad dar sunt enumerate de către pacienții respectivi si doar dieta vegetariana i-au vindecat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Ai tot zis de dieta "vegetariana", dar aici era vorba de dieta "vegana".
Cu o dieta vegetariana poti trai ok, asta inteleg si eu, dar cu vegana nu prea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba da vegetarienii total se deosebesc de vegani pentru ca consuma si vegetale gătite. Dar din cate stiu eu chiar si cei vegani consuma hrana vegetala gătită dar in proporție mai mica. Citește cartea Verde Pentru Viață de Victoria Boutenco si vei afla ca familia ei trăiește cu sucuri cu pulpa din crudități, doar cu sucuri si nu si cu salate. Si ca a fost singura soluție de a se însănătoșii familia ei. Înainte toți, ea, soțul si cei trei copii erau bolnavi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Eu consider ca a fi vegan sau vegetarian nu e dieta!
este un stil de a manca! si daca noi veganii nu mancam produse aniamle. de ce se considera dieta? eronat
au scris mai multi pe net aberatii, DIETA! fukk nu e dieta! sunt oameni care efectiv nu maninca carne pentru ca nu le palce, dar nu se considera vegani, pentru ca ei maninca oua, lapte... deci ..sunt cuvinte alandala,... si daca eu,tu si altii nu mancam animale asta se numeste. Iubire fata de animale,respect, cunoastere, informatie, si schimbarea mentalitatii. Daca o data eram tembeli, si nu stiam nimic pentru ca nu erau informatii. acum avem de toate! omul evolueaza, ok?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Faci misto? CANEPA SI ULEIUL DE CANEPA!
https://www.youtube.com/watch?v=krFUxpwE-K8

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

NU E OK ce spui tu
1.laptele e full de bacterii, pentru c avacile sunt hranite mizerabil, si laptele este hrana vitelului
2, oual este f perculos, gainiele la fel sunt maltratate, DACA un animal este crescut in mizerie, teroare si cu chimicale, oare cum credeti voi ca produsele lor sunt sanatoase? atata timp cat ele nu sunt hranite cu proteine de unde sa iai proteina? pentru ca toate au o logica!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Ayayay faci misto! oul creste colestrolul pentru ca e prea multa grasime in galbenus
nu stiu ce ciititi, zau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Organizăm un priveghi de 5 de zile în cel mai mare abator din Europa (www.facebook.com/events/410159422867279, care va consta într-o adunare paşnică cu scopul de a aduce alinare porcilor înainte de a fi ucişi, precum şi de a protesta faţă de deschiderea acestui lucru. Dotări oribile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Oul este produsul unei gaini de abator cu cioc taiat,care sta intr-un spatiu f mic ca nu isi poate desface aripile, ingesuite la maxim fara lumin anaturala, nu au vazut un fir de iarba in scurta lor viata, sunt tinute pe intuneric, chipurile oua mai des, sunt pline de boli ..si etc. deci o gaina in halul asta, oare oul ei de ce ar fi bun? 1, MANINCA doar poarcarii prefabricate cica le baga mai nou si rumegus, ..ma ia ameteala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Mare dreptate, ai scris foarte frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Doamne fereste
tie nu iti pasa de tine? chair iti bati joc de copul tau? cat crezi ca rezista organismul? doamneee esti unicat 10 15 oua pe saptamana, nu stiu cati ani ai, dar te asigur ca o dai in bara ..ATENCION
Nu traiesti ca sa maninci ci invers

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Ti-am dat link mai sus cu "ce citesc" + exemplu personal (am colesterolul in limite normale si mananc oua de ani de zile).
Am 33 de ani.
Si nu e chiar asa, multe oua le consum de la gaini de la tara, mai am rude de la care sa ma aprovizionez si gainile lor pasc in curte, nu stau 'inghesuite' si cu ciocul taiat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Am vazut la prostii de-astea, emisiuni cu "X a vindecat cancerul", dar nu stiu cum se face ca toti bolnvaii de cancer pe care ii cunosc au murit in cativa ani.

Aia probabil nu aveau cancer, sau l-au depistat in stadiul 1 si gata, s-au vindecat cu ulei de canepa laughing)

Tu nu te gandesti putin ca daca era REAL ce-ai zis tu, se desfiinta institutul Fundeni? Si se desfiintau TOATE sectiile de oncologie din tara si din lume, unde se face chimioterapie sau radioterapie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Vad ca stiu EU mai multe despre subiectul asta decat tine, care faci parte din categoria lor...

Tu tocmai mi-ai comparat raw-veganii cu veganii, NU vegetarienii cu veganii.

Te-ai incurcat in prea multi termeni, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu nu am studiat despre nici una din cele trei grupe care le-ai enumerat.Nu am internet decât din luna aprilie de când sunt pe TPU, chiar daca nu stiu cum sunt clasificate, incadreaza-i pe fiecare la locul potrivit. Eu ți-am vorbit despre toate cele trei grupe, cea despre care insiști ca ar fi cea mai periculoasa, tocmai ea este cea mai sănătoasă. Victoria Boutenco o dovedește din propria experienta.Cat despre acel copil despre care ai vorbit, afla ca pana si animalele își alăptează puii pana stăpânul il oprește.Dar cand este vorba de om acesta trebuie sa știe ca bebe trebuie alăptat de către mama trei ani de zile.Dar mama moderna, nu contează de ce religie e, nici ce dieta are, alăptează doar intre 3 luni si 1 an, peste sunt rărițați.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

De curiozitate, ce studii ai? Si cu ce te ocupi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

La ce ti-ar folosii? Omul învăța si din experiente.Ba mai mult, înțelepciunea este de la Dumnezeu.Cine cunoaște pe Dumnezeu, nu mai căuta sănătate la doctori, ci e interesat sa trăiască in așa fel încât sa nu se îmbolnăvească. Organismul te atenționează de fiecare data când introduci ceva in el daca accepta sau nu.Si daca vrei sa asculți de el nu e nevoie de studii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Adevarat! fara Dumnezeu care este sensul? tot ce cer ...primesc,nu pe loc dar repede,
toate necazurile.nevoile,mi le.a indepmit!
deci nu sunt vrednica de atata generozitate! stie ca il iubecs, si cred in EL

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

HEHEH, multi oameni s, au salvat, prin credinta, post, si plante! pe ce lume esti? sunt atatea chestii si marturii reale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Nu ma refeream la studii in medicina, ca nici eu nu am (spre exemplu eu sunt programator si la baza sunt inginer).

p.s.: "ci e interesat sa trăiască in așa fel încât sa nu se îmbolnăvească" si cand contactezi un virus care se trateaza doar la un spital modern, gen malarie, ce faci? Te rogi sa dispara malaria?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Si atunci DE CE nu falimenteaza TOATE institutiile si spitalele de oncologie, din tara si din lume?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Il las pe dr. Jean Valnet să-ți răspundă: " In realitate, o infectie (microbiana sau cu viruși) nu poate sa apăra decât la un pacient slăbit, deci cu carente la unul sau la altul dintre elementele vitale, in general la mai multe.Aceasta este rațiunea pentru care nu toata lumea se contaminează cu virusul gripei; nu toți "iau" poliomielită,(desi riscurile sunt echivalente), iar personalul care îngrijește tuberculosii, nu se îmbolnăvește.Revenim mereu la problema rezistentei organismului, consecință a unui echilibru in care alimentația joaca, in mod obligatoriu, un rol preponderent." Citat din cartea : Tratamentul Bolilor prin Legume, Fructe si Cereale - de Jean Valnet
Nu am studii superioare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Daca tot ești IT-ist, vezi întrebarea mea de la categoria tehnologie poate ma poți ajuta cu un sfat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

De fapt malaria se ia de la o intepatura de tantar infectat. Boala Lyme se ia de la o muscatura de capusa.

Si otrava de la o muscatura de sarpe, oricat de rezistent ai avea tu organismul, in momentul in care serul este injectat direct in sange prin muscatura, trebuie URGENT tratament medical, nu "plante", ca risti sa mori in cateva ore.

Intuiam oarecum ca nu ai studii superioare... in fine, legat de intrebarea la tehnologie, daca te referi la cea in legatura cu Chrome, ia-ti si tu un laptop/PC sau un telefon mai performant, Chrome consuma foarte multe resurse.

De asemenea, vezi ce extensii ai instalate pe el si scoate-le.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu am studii superioare pentru ca provin dintr-o familie modesta, voiam doar matematica pura si nu am reușit sa intru.Dar nu îmi pare rau. Daca eram o intelectuala poate nu ajungeam sa il cunosc pe Dumnezeu, ba mai mult, aud mereu zicala, unde-i minte ii si prostie. Prima data am auzit-o chiar de la tatăl varului meu, hacker-ul. Nu bagi de seama pe TPU cei mai multi care jignesc sunt intelectuali? Si pana la urma tot ei se supăra si dau ignor.
Când oamenii comunica intre ei, daca toți ar judeca la fel si mai ales in rau, cine le va arata ca sunt gresiti?
In localitatea mea a murit o persoana fiind înțepata de un țânțar, dar chiar fiul lui a spus ca ar fi zis medicul ca avea si alte boli, organismul foarte slăbit si asta a fost cauza îmbolnăvirii.Pe mine ma înțeapă țânțarii prin curte si gradina mai ales spre seara mereu chiar si prin îmbrăcăminte dar nici nu rămâne semn. O sora de credință cand a văzut cați țânțari sunt la tara s-a speriat, iar eu am linistit-o spunând ca sunt inofensivi. A scăpat ne înțepata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Varul tau nu e hacker, e doar cineva care "se joaca" folosind anumite exploit-uri (daca le foloseste si pe alea). Hacker inseamna cu totul altceva. Asa politia ii catalogase ca fiind "hackeri" pe aia din valcea care dadeau tepe pe internet (vindeau produse care nu exista si cereau banii in avans).

Nu prea avem tantari cu malarie in Romania, majoritatea sunt in Africa, ti-am zis doar ca exemplu. Sora aia de credinta sa puna mana pe o vipera, sa vedem daca scapa nemuscata laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Ea se temea, eu i-am zis ca sunt inofensivi.Si se pare ca am avut dreptate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Ala care cere bani in avans si da tepe nu e haker
ar fi joscnic pentru el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Pentru ca cei pe care tu i, ai cunsocut si au murit de cancer nu au facut nimic, decat au inghitit tablete, daca vrei sa traiesti te lupti si e greu
4.5,6 feluri de ceaiuri la zi,sucuri,cauti chestii de tot felul,post e super indicat,apoi gandirea! ei ce gandesc? multi spun cum vrea Domnul,, da ok! dar tu stai ca boul? ia spanac crud,tot ce e verde si rosu,macris primavara, canepa si miii de plnate dar pentru asta e munca mereu trebuie sa le faci si daca mai esti si singur si bolnav nu prea poti, dar toate bolile la un moment izbucnesc din cauza hranei, a stresului, si poluarii, in concluzie > daca te ai ingrijit bine si te iubesti nu ajungi la boli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

Poate de la un tanatar din cambogia dar nu aici

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare: DE CE nu falimenteaza TOATE spitalele de oncologie din tara si din afara?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Spital falimentat? haha esti comic
oare din oncologie cati vegani sunt cu cancer? chiar sunt curioasa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Cosmin!
ca sa ajungi la cancer, trebuie ti cont de niste chestii
nu ajungi la cancer asa din senin, 1, omul o viata maninca,bea,fumeaza,stres,suparare, dar mai mult de cat toate bolile sunt din cauza carnii. Adica animalul care sufera, frica lui de moarte, chimul lui, cineva trebuie sa il plateasca, Nu poti fi fercit si sanatos iar acel biet purcel & multi fac infarct inainte de a fi ucis din cauza fricii,,, deci totul se plateste Karma

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmin86):

Si daca tipul ala a spus aberatii tu chiar il crezi? pai sunt sunte de inregistari, te ai oprit la primul video? la cel mai absurd cu alte cuvinte, Deci crezi ce a zis el, te a convins ca este sanatos,, doamnee

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Stiu o vegana convinsa, ca tine, care a murit de cancer.
Cristina Adela Foisor, campioana romaniei la sah feminin.

Am dat un exemplu ca o stiu personal de peste 10 ani si era vegana convinsa, nu fuma, nu consuma alcool.

A murit de cancer la 49 de ani.

In schimb bunicii mei, care consumau carne ZILNIC, au trecut amandoi de 80, fara sa mearga prea des la spital.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Dacă-ți verși frustrările aici nu vei obține nimic, îți sugerez sa migrezi pe o platforma sociala ca acolo se va găsi poate cineva să-ți dea un like.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru loZio):

Aa bine, eram curiaosa cati de aici au mila de vaci, porci, si cate video ati vazut? poate vi se pare normal ce mancati, dar va spun ca asa ati fost crescuti! daca aveai o mama vegana poate acum scrieai ceva de.doamne.ajuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Tu te referi ca oamenii maninca animale? Asa si daca le maninca ce? Ce vezi tu rau in asta?
Tu daca maninci iarba,faci mai mult rau decat ala care maninca animale,tu stiai asta?
Iti explic eu cum sta treaba cu erbivorii astia laughing
Plantele is vii ca si animalele,singura diferenta este ca ele nu se deplaseaza,dar asta nu inseamna ca o planta nu este vie,asta nu inseamna ca tu ai dreotu sa o omori.
Daca tu crezi ca cei care maninca animale fac rau,tu faci exact acelasi lucru mancand plante.
Un om care maninca animale e mai bun ca tine si stii de ce? Pt ca ala maninca atat animale cat si plante,dar mancand animale el reduce animalu care consuma plante,adica care ucide plante.
Tu mancand doara plante faci cel mai mare rau. Undei pui ca mancand plante,reduci productia de oxigen laughing
Te intreb pe tine,tie ti se pare normal sa maninci plante? De ce crezi tu ca o planta este inferioara unui animal?
Si cum am zis pamantul asta apartine plantelor nu animalelor,plantele au fost cele care au aparut primele, ele ne dau oxigen, si ploaie si cate altele, iar tu vii si le distrugi, ba ma lesi cu povestile voostre de maimutoi care sunteti. Dispareti ca voi ne luati oxigenul, nu mai avem ce respira din cauza voastra laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa se faca medicamente din animale. Fiecare fiinta are rolul sau in viata omului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pisicilor ce le dai sa manance? Plante? Bietele de ele. - intreb doar din curiozitate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Le dau normal, ratii mici pentru ca au stomacul mic, le dau si morcov castravete, cate o masilna mai rar, pepene galben ..sunt alimente recomandate pisicilor si cainilor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Acum mi-a trecut o idee prin cap si trebuie sa o scriu, Oamenii care sustin ca a manca carne este sanatos si rolul aniamlului este de afi mancat,MA gandeam ca daca e atat de santaos, de ce nu se fac medicamentele, antibiotice din animale? de ce toate med sunt facute din plante? cand esti dus la urgente, primul pas se face o perfuzie, contine glucoza, apa salina,,, de ce nu le baga 200 mg de grasime de porc?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru acerr):

Hahaaaaaaaaaaaa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Wtf... n-ai trecut pe la școală sau ai terminat clasa cu media 5?!
Încă din clasele generale ni s-a spus la școală ca insulina se extrage din pancreasul porcului.

Plus ca penicilina nu se extrage din plante...

Atât incultura și dezinformare...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru InYourMind):

Da da,e normal? am vazut video,purelusii sunt supusi,e horror, din pacate nu mai exsista filmul, cata suferinta, doamne si voi nu va opriri din comenatrii OAMENI FARA INIMA, OAMENI CARE IUBESC DOAR CAINE SI PISICA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

O, da! Câine și pisica...
Am avut rațe, găini, pești... în apartament, în același timp. Și primele le invatzeem sași facă nevoile într-un loc, sa nu ciupească ce apuca, sa urce scările cu mine (ca na stăteam lângă rau si le mai scoteam vara afara). Nu le-am mâncat, stai liniștită, s-a întâmplat altceva cu ele.
Și multe alte animale după...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru InYourMind):

SCHIMBAREA MENTALITATII, draga
daca pisicii si caini au viata normala si plina de iubire, de ce nu e valabil si pentru. gaini, porci vaci, cai, oi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru InYourMind):

Si daca stii ca insulina e extrasa din purcei, aici mici dragalasi, care mor rapid dupa ..cum poti manca?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Și de unde tragi dumneata/tu concluzia ca eu mănânc carne de porc?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru acerr):

Frt din carne ne luam proteinele zilnice și din oua la fel, daca voi sunteți vegetarieni asta nu înseamnă că trebuie sa ii obligati pe lații să FIIE că voi? Dumnezeu a dat găina că să o mânăcam, câinele sa apere omul și tot așa, înțelegi tu. Asta e natura?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează