Cand am depasit o anume limita de timp si realizez ca nu voi putea sa obtin lucrul respectiv, efectiv nu mi-l mai doresc.
Nu. Trebuie sa avem mereu rabdare, sa stim sa asteptam, dar sa stim si sa cautam...
Niciodata! Daca am un vis fac orice pentru al implinii. Niciodata nu m-am dat batut, niciodata nu o sa renunt pana cand nu am sa imi vad visul implinit
Asa e dar totul vine la timpul lui si atunci cand va veni timpul cu siguranta nu-l vei mai cauta ci te va lua prin surpindere,. asa e viata
Depinde la ce te referi. Sa ma dau exemplu, am avut o perioada cand nu am avut un prieten mai mult timp si ma tot uitam si incercam sa-mi fac unul, dar dupa o vreme am fost comlet ocupata cu scoala si am uitat de chestia asta, practic mi-a iesit din grija si am renuntat sa mai caut pe cineva. Si apoi ia ghici ce s-a intamplat? Dupa ceva vreme au inceput sa ma caute o gramada de tipi si sa-mi ceara intalniri si asa mai departe. Cand iti doresti ceva, nu face tot posibilul sa-l ai, cand stii ca nu depinde doar de tine. Practic viata mereu te ia prin surprindere. Ma poti lua ca exemplu si sa faci acelasi lucru, ma rog, aici daca ti s-ar potrivi situatia mea sau ceva asemanator. Si inca ceva, daca ai obosit prea mult asta e, dar niciodata nu inceta sa speri ca vei avea acel lucru sau cine stie. Poate ceva mai bun. Succes