| Iuliapp a întrebat:

Unii oameni sunt acuzați pe insta ca au like-uri fake. Se poate sa aibă like-uri fake de la romani? Cum? laughing și de unde își dau seama?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Sunt diverse aplicatii, pentru a câștiga urmăritori. E un "schimb" de urmaritori intre cei care si-au descarcat aplicatia. In cea mai mare parte, nu tu decizi cărei pagini in dai "Follow".
Totul e robotizat. Oferi (nu stii cui) / primești (habar n-ai de la cine).
Iar cum pe Instagram, din cauza aerelor de vedetă, multi urmaresc să aibă cât mai multi Followers, și un nr cat mai mic de "Following", incepe procesul de eliminare (mă gândesc că intre timp, își dezinstaleaza si aplicatia, că altfel ar creste constant numărul de pagini pe care le urmărește).

Și unele vedete/personalitati din Romania recurg la tot felul de șiretlicuri, pentru a cîștiga milioane de urmăritori. E goana după faimă. De a demonstra rivalilor din jur că ele sunt mai apreciate.
Își selectează cu grijă persoanele cărora intentioneaza să le dea "follow" (cei care au 7 mil urmaritori si 0 urmăriri, ies din atentia lor), pentru ca ei speră să primească (și) retur. Apoi, după ce isi ating scopul, iti dau automat unfollow.

Una dintre ele a motivat că:
"Așa se face strategia de dezvoltare". ))

Eh, e tot un mod de a înșela omu'. Dar in Ro se poartă...

3 răspunsuri:
| Atim a răspuns:

Dacă cineva are exagerat de mult timp liber, poate crea conturi false de pe care să își dea singuri like uri. E ușor să identifici un cont fals, dacă e creat recent, are putini prieteni și doar câteva poze toate puse în ziua in care s-a făcut contul, e destul de evident ca e fals.

| Mariu0699 a răspuns:

Sunt anumite aplicatii care te ajuta sa iti inmultesti like-urile/aprecierile "obligand" pe cineva sa dea like la postare. Putine sanse sa ai si un roman intre like-uri, mai mult de prin alte țări.
Nu incerca. Altfel vei intra in shadowbann (asa se numeste daca nu ma insel) iar dupa ceva timp daca nu incetezi cu astea, contul tau va fi sters.
Ma indoiesc ca cineva isi face vreo 20 conturi ca sa isi dea singur like-uri.
Daca esti baiat si ai putine like-uri si followeri, nu inseamna ca esti fake. Daca esti fata, sa zicem "frumoasa", si ai putini followeri si like-uri, acolo sigur e ceva fake.

| Iuliapp explică:

Multumesc pentru raspunsuri!