|

Va rog respectuos pe toti utilizatorii TPU sa mentioneze, daca opinia lor este avizata ori nu.

Spre exemplu, daca intrebarea are legatura cu procesoarele, rapunsul, daca utilizatorul este IT-ist, informatician, inginer automatist, ma tog, lucreaza in domeniul IT, sa mentioneze ca raspunsul lui este unul avizat.

Nu de alta, dar sunt multi care isi dau cu parerea fara sa fie informati, nici macar specialisti in domeniul caruia apartine intrebarea.

Stiti foarte bine ca traim in democratie, asta insemnand ca fiecare are dreptul sa se exprime, fara sa cunoasca nici macar subiectul asupra caruia isi da cu parearea. Unde mai punea ca, mai nou, nu mai este respectata nici opinia specialistilor.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Va rog respectuos pe toti utilizatorii TPU sa mentioneze, daca opinia lor este avizata ori nu.
Asta este solicitarea dtale.
Să vedem de ce, și ce vrei de fapt.
Eu sunt fizician de carieră la pensie. Am un eseu de parapsiholigie legat de biofcizică. Îl poți găsi pe Internet.
Dar am studiat pe cont propri self made man, pshiatri până la nivelul de a da consultanță la nivel de masterat. Spun asta pentru că am contribuit la masteratul unei persoane, care nu a utilizat lucrarea scrisă de mine integral, care a fost acceptată de o comisie de profesori din domeniu.Am dat consultanță privată pentru lucrări de doctorat în domeniu.
Nu am diplomă. Este opinia mea avizată în opinia dtale?
Am studiat Biblia pe cont propriu până lq nivelul în care am fost acceptat să predic în biserici neoprotestante. Nu am diplomă în domeniu.
Am studiat psihanaliză, psihologie, și am dat consultanță gratuită la mii de persoane în 54 de ani, Nu am diplomă în domeniu.
M-am specializat în problema suicidului. Am eseuri în domeniu.
Nu am diplomă.
Am studiat filozofie, antropologie, sociologie, am dat consultanță la nivel universitar în domeniu, la întocmire de lucrări științifice. Nu am diplomă în domeniu.
Pe vremea comunismului, am studiat istoria Partidului comunist al Uniunii Sovietice și am scris lucrări apreciate de specialiști.
În domeniul geopolicii, a situației României am scris lucrări de analiză și sinteză legate de aspecte sensibile care nu pot fi făcute publice, care au fost apreciate de instituțiile abilitate.
Sunt scriitor și poet cu 4 premii literare și critic literar. Am s singură lucrare tipărită, apreciată de critici de marcă.
Nu ai de unde să știi dacă sub protecția anonimatului doar mă laud, sau mă dau mare.
Acum, ce să fac, ca să te satisfac pe dta, ori de câte ori îmi exprim opinia aici pe TPU, să anunț, să mă dau mare, că opinia mea este avizată. E ridicol, e absurd și lipsit de utilitate. Mă pot declara și expert în teoria chibritului, că nu ai cum să mă verifici.
Așa că eu așa îți recomand, dacă ai pretenția la opinii avizate, să apelezi la specialiști, și să le ceri să îți arate și diploma.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Daaa, și ce propui? Să avem ecuson lângă avatar cu domeniul în care activăm? Unii poate nu vrem să dăm informații despre noi aici și e ușor să spui că ești expert în orice aici, unde oricum nu te poate verifica nimeni. Oricine poate avea păreri, e datoria fiecăruia de a-și cerne informațiile. Eu consider că în momentul în care pui întrebări aici, nu aștepți răspunsuri de la specialiști. Altfel te duceai direct la ei.

| a răspuns (pentru Azazello):

Nu doar ca nu a pus o intrebare, ci nu a zis mai nimic in postarea lui.
Probabil a vrut doar sa mai capteze niste atentie, e gratuit.

| a răspuns:

Intr-un fel ai dreptate,fiecare sa raspunda la categoria unde cunoaste cat mai multe informati,dar poti incerca sa raspunzi si daca cauti pe google, ca daca o luam asa nu sunt multi specialisti pe TPU,iar majoritatea sunt copii,deci ce specialiare sa aiba, dar sunt de acord cu tine, de asta ti-am spus nu crede pe nimeni si nimic, cerceteaza, cauta, cunoaste

| a răspuns:

Cum asta este un forum populat cu 90% de copilasi, nu poti gasi sfaturi tehnice aici, pentru ca nici macar nu sunt constienti ca nu au cunsotintekle necesare sa raspunda si intervin cu sfaturi, nu doar tehnice adr in absolut orice alt domeniu.
Asadar, daca vrei raspuns un raspuns tehnic corect, la o problema de IT sau computer, cauta sfaturi de la profesionisti, pe site-urile de IT, nu aici.

| a răspuns:

Daca vrei ajutor specializat nu întrebi pe TPU. E atât de simplu.
Eu mai tot timpul am dat răspunsuri competente, dar sunt prea mulți habarniști și idioți care nu pot pricepe ce are mai mult sens sau nu. Iar mulți au idei puține și fixe, frustrări din copilărie, nu se pot abține să nu răspundă in doi peri la întrebări.
Eu de aia m-am si cam lăsat să răspund pe asemenea teme/subiecte pe acest site.
Faptul că cineva iti spune daca este sau nu specialist nu prea are importanță. Pentru că dacă tu ești ignorant tot poți să nu ții seama de ceva important. Iar important e ce ți se spune. Pot fi unii care se pretind specialiști și cum ziceam, de fapt te pot induce in eroare, poate chiar și cu rea intenție. Aici orice Gigel care știe să caute mai bine informații pe Google poate părea specialist. Până la urmă depinde totodată de priceperea ta. Și eu am văzut destule cazuri in care cei care dau răspunsuri mai competente sau aproape de realitate sunt ignorati, iar cei care spun chiar tâmpenii dar vorbesc mai usor pe limba celui care a intrebat ceva e suficient cât sa fie mai credibil sau luat in seamă.
Cum spuneam, nu trebuie să ai impresia că pe TPU profesioniștii adevărați au timp de pierdut pe aici la orice oră ca să spună ce procesor e mai bun. La asemenea întrebări chiar nu e necesar să fii inginer sau specialist, ci doar cineva pasionat de sisteme sau componente PC (genul de persoană care stie sa isi seteze tot PC-ul de la 0 și să își instaleze Windows).

| a răspuns:

Ioneasca fără să realizeze a reușit să-și facă o descriere perfectă, intră la toate categoriile să dea sfaturi dar am observat că nu e capabilă să înțeleagă întrebările.
Acum legat de ce spui tu e o idee bună, problema e că ar fi greu să găsești specialiștii și ar fi și mai greu să-i faci să rămână, s-ar găsi destui "deștepți" să-i înjure și să-i contrazică.