anonim_4396
| Anonim întreabă:

Va salut Dragi prieteni. In data 24.12. 2018 Am plecat cu frățiorul meu in Italia fiecare cu un bagaj de mana, Totul a fost ok. Dar la întoarcere din Italia, Bari - România, am plătit câte 25 euro in plus de fiecare și era pe cât sa pierdem avionul, asta sa întâmplat cu WizzAir. un angajat nea dus la un aparat de plata suplimentară pentru bagaj și asta a fost in capătul celălalt al Holului respectiv al Aeroportului cam la 200-250 m. dar mergea in sila iar timpul se scurgea. lor nu le pasa ca tu pierzi avionul. Câta mintalitatea și ce escrocherie pe ei, Deci mergi in capătul celălalt al Holului al Aeroportului asta ca sa pierzi avionul, plătești taxa "curului" pentru bagaj "ca il prinzi ca pierzi avionul" tu plătești. Apoi intenția lor este ca tu sa îți cumperi alt bilet de avion și te costa cât ai merge doua săptămâni gratuit pentru Dus-Întors cu Avionul. Am mai plecat odată pe 10 August tot in Italia și la întoarcere pe 20, nu am avut probleme. Vreau sa știu dacă și tu ai pățit asta cu plata suplimentară a 25 euro. WizzAir cică umbla cu jmecheri din acestea. Mulți Romani au pățit asta i-am auzit la Aeroport OTP. Pai cu 20 Euro plecam cu bagaj de cala. Voi depune o sesizare la CEDO. e cam grav ce fac ei. De ce nu suntem in stiintati din timp dacă se schimba ceva la ei? De ce sistemul pentru taxa suplimentară nu se afla la ieșirea către avion la verificarea actelor?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mulți care fac scandal ca tine. Putini care se informează înainte.

| Saveluc a răspuns (pentru suntserios):

Cum adică sa ma informez? de ce nu sunt in stiintat? M-am informat după ce am belito. Am găsit noua "tactica" a lor https://m.adevarul.ro/......index.html Nu am avut al doilea bagaj dar am plătit.

| suntserios a răspuns (pentru Saveluc):

Tu înainte de zbor, dacă te uitai frumos pe site sau pe bilet vedeai exact ce bagaje poți lua. Nu era nevoie sa ai al doilea bagaj, era suficient sa ai unul singur care nu se încadra în marimi

| Saveluc a răspuns (pentru suntserios):

Am plecat cu același bagaj și nu am plătit nimic. dar nu am avut niciun rucsac in plus. jur. asta e

| GirlOnline81 a răspuns:

Incepand cu data de 01.11. 2018 WizzAir a introdus o taxa pentru bagajul de mana. Cu toate acestea, €25 mi se pare exagerat. Cred ca ar trebui sa verifici online.