Sa stii ca sant T-800 ca ala https://www.youtube.com/watch?v=_Mg7qKstnPk. M-am saturat de femei si am semnat un contract cu skynet sa devin robot acoperit cu un strat uman de piele sintetica. Mi-ar placea sa execut fiecare panarama care o gasesc in calea mea dar am alte prioritati in momentul de fata.
Daca ai in casă o Biblie poti citi din noul testament de la matei pînă spre finalul Bibliei la cartea Apocalipsa, acolo in Matei Isus vorbeste despre semnele sfîrsitului, si printre aceste semne se regasesc epidemiile, adica exact ceea ce avem noi azi, si foamete, la televizor se vorbeste tot mai des ca după ce trece pandemia asta vine o foametea, un post de televiziune chiar zicea ca vine o foamete Biblică. Din intrebarea pusa de tine nu am înteles ce înseamnă cuvantul Cyborg.
Stai calm, daca vrea cineva sa te faca cybord, trimite-i la mine. Eu chiar am ceva probleme functionale si nu m-ar deranja deloc cateva parti robotice.
Ne baga cipuri! E foarte naspa! Daca ne baga cipuri, stiu astea tot despre tine:Cand te duci la WC, cand faca s*x tot tot, iti controlează mintea si devii de partea diavolului.Cica o sa domneasca Diavolul pe Pamant 7 ani si dupa vine sfarsitul lumii
Cam puțin o să domnească.
Apropo, câți ani ai?
7 ani are si el la ce gandire are
18 ani am! Taicamio mi-a zis asta!
Sfarsitul lumii ar fi trebuit sa vina demult. Poate a intarziat. Nu-ti face grij ca nu vine niciun sfarsit.
Silver14 întreabă:
AdrianAndrei0123456 întreabă: