| NYØ2002 a întrebat:

Vine sfarsitul lumii, o sa devenim Cyborg.Voi credeti ca o sa fie asa? NU VREAU SA MOR, SUNT PREA TANAR

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa stii ca sant T-800 ca ala https://www.youtube.com/watch?v=_Mg7qKstnPk. M-am saturat de femei si am semnat un contract cu skynet sa devin robot acoperit cu un strat uman de piele sintetica. Mi-ar placea sa execut fiecare panarama care o gasesc in calea mea dar am alte prioritati in momentul de fata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca ai in casă o Biblie poti citi din noul testament de la matei pînă spre finalul Bibliei la cartea Apocalipsa, acolo in Matei Isus vorbeste despre semnele sfîrsitului, si printre aceste semne se regasesc epidemiile, adica exact ceea ce avem noi azi, si foamete, la televizor se vorbeste tot mai des ca după ce trece pandemia asta vine o foametea, un post de televiziune chiar zicea ca vine o foamete Biblică. Din intrebarea pusa de tine nu am înteles ce înseamnă cuvantul Cyborg.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai calm, daca vrea cineva sa te faca cybord, trimite-i la mine. Eu chiar am ceva probleme functionale si nu m-ar deranja deloc cateva parti robotice.winking

| Andrei200202 a răspuns:

Da, și tu vei fi chiar primul cyborg

| NYØ2002 explică (pentru Andrei200202):

Ne baga cipuri! E foarte naspa! Daca ne baga cipuri, stiu astea tot despre tine:Cand te duci la WC, cand faca s*x tot tot, iti controlează mintea si devii de partea diavolului.Cica o sa domneasca Diavolul pe Pamant 7 ani si dupa vine sfarsitul lumii

| Andrei200202 a răspuns (pentru NYØ2002):

Cam puțin o să domnească.
Apropo, câți ani ai?

| Simpatic a răspuns (pentru Andrei200202):

7 ani are si el la ce gandire are laughing

| NYØ2002 explică (pentru Andrei200202):

18 ani am! Taicamio mi-a zis asta!

| NYØ2002 explică (pentru Simpatic):

Adică?

| viavo a răspuns:

Pune mana pe carte si lasa netul!

| NYØ2002 explică (pentru viavo):

Mi-e lene

| viavo a răspuns (pentru NYØ2002):

Si esti mandru?

Nu mi-a placut cartea niciodata! Intr-adevar citesc o carte:Secretele intregii vieti! Asa sa fac ore online ma doare undeva, ma doare fix in... ca oricum se face scoala toata vara!

Pacat de parintii care iti pun mancarea in farfurie.

Dar alti in *** parintii le da bani copiilor la scoala si ei isi cumpara tigari! Sau altii care chiulesc ce mai zici? Macar eu trec clasa si am un liceu acolo! Asta e important! Altii sunt care raman si repetenti!

Eu macar eu vin la scoala si trec clasa! Nu sunt un mare destept sa am o facultate, bac si nu stiu ce! Eu macar trec clasa, stau cuminte si nu chiulesc! Altii sunt care sunt mult mai rau ca mine! Pe altii ii aud ca se lasa de scoala in in clasele mici! Aia care nu au nici 8 clase ce mai zici?

In cazul asta te felicit, dar lenea pune-o in cui

| llllIIIllIlIIIIl a răspuns:

Sfarsitul lumii ar fi trebuit sa vina demult. Poate a intarziat. Nu-ti face grij ca nu vine niciun sfarsit.

Întrebări similare