| RAY a întrebat:

Voi aveți banii pusi de o parte în caz de ceva? Cam cat recomandați? Eu mă gândeam la 2500 de lei

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Eu nu ii inteleg pe oamenii care zic "mai am 50 lei pana la salariu" sau "mai am 1 leu in cont". Cum poti sa traiesti fara niciun ban? Oricine trebuie sa aiba un fond de urgenta pentru ca oricand se poate intampla ceva. Nu inteleg cum unii isi cheltuie ultimii bani pe prostii si apoi se imprumuta pentru paine. Daca ti se strica telefonul si trebuie sa iti iei altul sau sa dai bani sa il repari? Daca ti se strica centrala si ingheti pana la salariu? Sau orice alt exemplu. 2500 lei e bun ca fond de urgenta

| RAY explică (pentru Furnicuta000):

Ai dat un răspuns foarte bun furnicuto

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In caz de te insori?

| RAY explică (pentru darrio2007):

Am nevoie de fonduri europene în acel caz

| Mosotti a răspuns:

Am ceva, acum depinde si de nevoile pe care vrem sa le asiguram in caz de ceva, sanatate, etc. Nu se poate recomanda o suma exacta. Depinde si de ce nevoi are acela si cu ce se simte el optim.

Ca daca ma iei pe mine care stau mai mult pe acasa si pe langa casa fara terase, haine scumpe, calatorii, parfumuri, restaurante e una, iar daca iei unul cu toate alea ca dorinte e alta.

| Dismally a răspuns:

Da, am ceva bani pastrati pentru urgente si situatii neprevazute. Cat de mult poti, nu se stie niciodata cand vei avea nevoie.

| RAY explică (pentru Dismally):

Eu as propune 500 de euro

| Dismally a răspuns (pentru RAY):

Orice suma poti sa strangi e buna.

Ai dreptate, care crezi că e mai ușor un cartof fiert sau crud?

| Dismally a răspuns (pentru RAY):

Crud, ala fiert absoarbe apa.

Corect

| MistarGoGu a răspuns:

Pentru un om obișnuit *( muncitor, mic afacerist ) o rezerva de minim 12 luni!
Măcar de chirie sau utilități mai ales in situații economice turbulente ca cea de azi! Recesiune + eventualitatea unui război!

| Furnicuta000 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Adica salariul pe 12 luni? E mult, cine isi permite asa ceva in Romania?

| Theo94 a răspuns:

Nu. Dar stiu ca trebuia sa ai bani pusi deoparte sa iti ajunga in medie 6 luni daca ramai fara job, pana iti gasesti un job nou. Dar trebuie sa ai bani pusi deoparte in general pentru diferite situati de urgenta, excursii, etc.