| ParvuMaria1997 a întrebat:

Voi ce faceti atunci când gândurile nu va lăsa să vă bucurați de nimic? Ganduri negative avem cu toții. Spre exemplu, eu încă ma gândesc in fiecare zi, de zeci de ori la o greșeală pe care am făcut-o acum 5 luni. Nu ma pot ierta eu pe mine, deși celui căruia i-am greșit, m-a iertat și a dat uitării totul.
Uneori dorm și destul de rau, adormind cu gandul la greșelile mele și trezindu-ma tot cu gandul la ele.
De ce nu ma pot ierta eu pe mine atunci când greșesc ceva? De ce nu pot sa trăiesc linistita? Nu am omorât pe nimeni. Doar m-am dezamăgit pe mine.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma gandesc la bani, masina si femei / atrag si continua viata de borfas

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Lipsă de vitamina B.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Legat de mine... nu am ce sa fac in acele momente, stau si ma gandesc pana cand uit si ma ia somnul, rugandu-ma sa nu vina urmatoarea zi (:

Iar dupa ce vine... imi trece, imi vad de ziua respectiva, rad, glumesc si incerc sa ma bucur de fiecare moment, pana cand urmeaza iar un astfel de moment, ca cel initial.Legat de tine, cu timpul o sa te ierti, cand intelegi ca suntem oameni, avem o viata... asa de mica si de scurta, nu are rost sa ne stresam din astfel de lucruri, ziua va fi la fel maine, Pamantul nu se modifica deloc, chiar daca ne iertam sau nu. Deci ce rost are?

| Celcestietot a răspuns:

Doar nu te mai gandi la ele happy.